Друзі-бізнесмени поділились своїми грандіозними планами на майбутнє

У Запоріжжі двоє друзів створюють справжні шедеври із металобрухту

19 лютого 2018, 08:50

Друзі-бізнесмени поділились своїми грандіозними планами на майбутнє

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Запоріжжі двоє друзів створюють справжні шедеври із металобрухту

  адміністратор   Додати коментар

У Запоріжжі двоє друзів і партнерів по бізнесу - Дмитро Міцик та Сергій Єрьоменко створюють фігури роботів із кінофільмів і мультфільмів, а також планують відкрити першу виставку робототехніки. Про це інформує Vlasno.info з посиланням на 061.ua.

Звичайні хлопці торгували надувними кульками в парку, потім працювали на дитячих атракціонах, а з часом придбали батут і гойдалки та стали компаньйонами по бізнесу. Щоб привернути увагу до своїх атракціонів, бізнесмени купили зварювальний апарат та зробити металеві фігурки відомих роботів з кінофільмів - «Валл-і» і «Єву» з однойменного мультфільму і «R2-D2» з серії про «Зоряні війни».

robot2robot1З цього почалася справжня епопея з роботами. У холодному боксі де протікає криша хлопці забувають про все та просто творять. Перетворюють купу металу, який зазвичай збирають по пунктах прийому та металобазах на справжні шедеври. Зазвичай, Сергій планує роботу, креслить, а Дмитро зварює. На сьогодні у друзів-бізнесменів є 15 роботів. Все створили за свої гроші і для особистого задоволення.

Роботи виходять доволі масивні. Висота Оптимуса Прайм - 3,4 метра, Бамблби - 3 метри, тираннозавр Рекс довжиною - 5,5 метрів.

robot3

robot4

robot5

Знайомі, а особливо діти в захваті від їх робіт, це і надихнуло на те, щоб створити виставку. Роботи прикрашатимуть світлові ефекти: палаючі очі, рухатимуться невеликі елементи. В майбутньому партнери мають намір «оживити» всі фігури. Зупиняє тільки вартість двигунів: щоб змусити прототип рухати головою і кінцівками потрібно витратити, як мінімум, 300 тисяч гривень.

У планах Дмитра і Сергія - відкриття в Запоріжжі першого в Україні музею робототехніки, створення робота зі штучним інтелектом, а також організація перших в світі боїв за участю роботів. У чоловіків вже є прототип і ідеї реалізації, але поки немає фінансування.

 

Фото: 061.ua

 

 

 


  адміністратор   19 лют. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення