Тут можна побачити рухомих динозаврів і їхні скелети в реальних розмірах

У Львові запрацював Парк Юрського періоду

18 грудня 2018, 13:34

Тут можна побачити рухомих динозаврів і їхні скелети в реальних розмірах

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Львові запрацював Парк Юрського періоду

  адміністратор   Додати коментар

17 грудня, у парковій зоні ТРЦ Forum Lviv запрацював Парк Юрського періоду з 24-ма рухомими фігурами динозаврів. Про це повідомляє Vlasno.info. з посиланням на Твоє місто.

"З грудня до січня тут можна побачити рухомих динозаврів і їхні скелети в реальних розмірах. Кожен з них має свій природній колір, текстуру і навіть звук. Крім цього, у парку дізнаєтеся більше про походження і життя динозаврів: їхнi звички, як вони полювали та ростили потомство", – йдеться в повідомленні.

Квитки можна придбати при вході на виставку та на сайті kasa.in.ua. Вартість квитків: дитячий, пільговий дорослий – 100 грн, дорослий – 120 грн, сімейний (2 дорослих + 1 дитина) – 300 грн, сімейний (2 дорослих + 2 дитини) – 400 грн. Виставка працює щодня з 10:00 до 20:00.

Читайте також: У Запоріжжі двоє друзів створюють справжні шедеври із металобрухту.

 

Фото: tvoemisto.tv


  адміністратор   18 груд. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення