Вінницька художниця Тетяна Богуто: “Я чекала на виставку усе життя”

Вінницька художниця Тетяна Богуто: “Я чекала на виставку усе життя”

23 грудня 2014, 14:30

Картини у різних техніках та жанрах продемонструвала вінницька художниця, вчителька малювання школи № 18 Тетяна Богуто

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницька художниця Тетяна Богуто: “Я чекала на виставку усе життя”

    Додати коментар


Картини у різних техніках та жанрах продемонструвала вінницька художниця, вчителька малювання школи № 18 Тетяна Богуто. Виставку відкрили в актовій залі інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.

- Моя жінка часто малює з натури на природі за містом. Коли вона працює, до неї підходять люди, щоб подивитись, як вона малює. Одного разу одна жінка попросила дозволу безкоштовно приносити їй молоко, - розповідає Андрій чоловік художниці.
Hud
На стінах розміщені по час дуже різні полотна. Одні — традиційні пейзажі написані олійними фарбами, інші дуже характерні портрети. Також Тетяна малює на склі та розписує по дереву.

- Картини Тетяни Богуто відрізняются яскравою декоративністю. Вони проникнені відчуттям прекрасного, - говорить Сергій Федун працівник ІПОПП.
Hud1
Художниця виступила у ролі гіда, розповідаючи гостям про кожну картину окремо. Здебільшого на них зображено те, що бачила вона сама. Тут і розлогі пейзажі Вінничини, і модернові картини і портрети іноземних студентів.

- Я чекала на власну виставку усе життя. Весь час я суміщала творчість з вчителюванням. Про те педагогічний досвід не раз ставав у на годі при написанні картин, - каже Тетяна.

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення