Скарги до правоохоронних органів не вирішують проблем із крадіями

На Дніпропетровщині через крадіїв металобрухту один потяг зійшов з рейок та чотири - затрималися в русі

112
17 січня 2018, 21:12

Скарги до правоохоронних органів не вирішують проблем із крадіями

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Дніпропетровщині через крадіїв металобрухту один потяг зійшов з рейок та чотири - затрималися в русі

  адміністратор   Коментарі


16 січня, пізно ввечері на Дніпропетровщині з рейок зійшов вагон вантажного поїзда, інформує Vlasno.info з посиланням на ТСН. Це сталося через потрапляння під колесо пакета металобрухту на станції Ерастівка, повідомили в Укрзалізниці.

Крадії викинули пакет з попереднього вагону на перегоні П'ятихатки – Ерастівка. Через подію дев'ять пасажирських поїздів було затримано на термін до чотирьох годин.

У компанії зазначили, що 2017 року зафіксовано 5814 випадків розкрадання. Загалом завдано 54,4 млн грн матеріальних збитків, а воєнізована охорона Укрзалізниці впродовж минулого року затримала 1156 зловмисників.

"Вкрай критичною залишається ситуація на території Дніпропетровської та Запорізької областей у межах регіональної філії "Придніпровська залізниця", що пов'язана з великою кількістю випадків розкрадання сторонніми особами пристроїв залізничної автоматики. Найбільше розкрадань і пошкоджень приладів автоматики з релейних шаф та колійних ящиків (реле, трансформатори тощо), дросель-трансформаторів, проводи повітряних ліній зв'язку, кабелів", - йдеться в повідомленні.

"Неодноразові звернення ПАТ "Укрзалізниця" до МВС, СБУ щодо активізації роботи їхніх місцевих підрозділів бажаного результату не дають. За одну добу на одному об'єкті фіксується по кілька втручань, що, очевидно, є наслідком бездіяльності правоохоронних органів", - вважають у компанії.

Раніше у Запорізькій області силовики припинили діяльність злочинної організації, яка розкрадала кошти двох підприємств: їм було завдано збитків на 10 мільйонів гривень. Схема заробітку полягала в штучному На Запоріжжі банда "наварювала" на металобрухті мільйони та розправлялася з правоохоронцями На Запоріжжі банда "наварювала" на металобрухті мільйони та розправлялася з правоохоронцями завищенні маси поставленого металобрухту, шляхом несанкціонованого втручання в роботу пристроїв, що вимірюють їхню масу.

Фото: volyn24.com


  адміністратор   17 січ. 2018 Друк Коментарі