Родина потребує допомоги не тільки на лікування дітей, а й придбання житла

На Вінниччині на дітей під час сну обвалилася стеля

112
23 січня 2018, 12:05

Родина потребує допомоги не тільки на лікування дітей, а й придбання житла

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині на дітей під час сну обвалилася стеля

  адміністратор   Коментарі

Вчора, 21 січня, у селі Дзвониха Тиврівського району, в старенькому будинку де проживала сім'я, обвалилася стеля в одній з кімнат, де спали троє дітей. На дітей 9, 6 та 4 років впало близько 10 кв.м. глинобитного перекриття.

Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на Моя Вінниця.

Нині хата, де мешкає багатодітна родина, порожня. Батьки доглядають в лікарні дітей. Подробиці того, що сталося, розповів сільський голова Анатолій Почвірний.

- Це сталось о 6 годині 30 хвилин, мати прокинулася та пішла ставити чайника. Почула гуркіт, забігла до кімнати і побачила, що на диван, де спали діти, впала частина стелі, - розповідає А.Почвірний. - Викликали швидку, вона приїхала через 5-6 хвилин і зразу забрала дітей.

9-річного хлопчика після огляду лікарів відпустили, а от двоє менших отримали серйозні травми. 6-річна дівчинка отримала закриту черепно-мозкову травму та забій грудної клітки, вона перебуває у нейрохірургічному відділенні Вінницької обласної дитячої лікарні. 4-річний хлопчик із діагнозом забій селезінки перебував у реанімаційному відділенні Тиврівської ЦРЛ, але на даний час його доправили в лікарню міста Вінниці.

У зв'язку з цим, у Тиврівській районній адміністрації відбулось позачергове засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де прийняли рішення допомогти багатодітній родині з лікуванням дітей та придбнням нового будиноку, так як будинок в якому проживає сім'я старий і аварійно-небезпечний.

 

Фото: vinnitsaok.com.ua


  адміністратор   23 січ. 2018 Друк Коментарі