Протягом святкових днів кількість звернень до Патрульної поліції зменшилось

Вінничани найбільше скаржились на піротехніку

112
03 січня 2019, 15:51

Протягом святкових днів кількість звернень до Патрульної поліції зменшилось

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінничани найбільше скаржились на піротехніку

    Коментарі

Під час новорічних вихідних трапилось чимало нещасних та страшних випадків, які буквально шокували вінничан. Детальніше про все дізнавалась кореспондентка Vlasno.info.

Однією із найголосніших подій стало масове вбивство у Вінниці. У мікрорайоні «Академічний» загинула вся сім'я, окрім чоловіка, який у той час начебто виходив за новорічними подарунками. Трапилось нещастя якраз напередодні Нового року – 31-го грудня 2018-го року близько 15:00. Пізніше чоловіка взяли під арешт на 60 діб, як підозрюваного у вбивстві.

napidpytku

Також першого січня близько 16-ї години на Вінниччині поблизу села Високе Томашпільського району сталась жахлива дорожньо-транспортна пригода. Як відомо, водій автомобіля «Ford», який був напідпитку, виїхав на зустрічну смугу та врізався в легковик «ВАЗ 21099». Внаслідок аварії загинули двоє дорослих та немовля. А саме 59-річний чоловік, його 35-річна донька, та 4-х місячна онучка.

– Щодня на Вінниччині трапляється від двох до трьох ДТП. За останні три дні найбільше звернень до Патрульної поліції було саме щодо піротехніки. І це не дивно, оскільки зараз новорічні свята. Але особливо вінничани скаржаться на петарди, адже вони заважають відпочивати у вихідні дні та під вечір. Тому наші працівники приїжджали на виклик і проводили роз'яснювальні роботи. Цьогоріч Вінницька міська рада дала дозвіл на використання піротехніки. Однак, у місті Тернопіль місцева влада заборонила використання феєрверків і тому подібних засобів. Також, за продаж піротехніки неповнолітнім на продавців складають адміністративні протоколи. Таких випадків було як мінімум один в день, а то і більше, – розповідає інспектор Патрульної поліції у Вінницькій області Віктор Постоловський.

avariya na vinnychchyni

За словами інспектора Патрульної поліції у Вінницькій області, загалом, ситуація спокійна і кількість викликів не зросла.

– Лише 30-го рудня 2018-го року близько першої години було пограбування на вулиці Ватутіна. Ну, а про вбивство 31-го січня вже, мабуть, чули всі, – додає Віктор Постоловський. – Протягом останніх днів ситуація навіть покращилась, тому що викликів стало набагато менше. Також, вчора близько четвертої години у місті Липовці що на Вінниччині пограбували ломбард. На щастя, правоохоронці не забарились, та затримали підозрюваного неподалік від місця злочину. Ним виявився 30-річний житель міста, який вже і раніше мав проблеми із законом.

avariya u vinnytsi

Трапилось нещастя й у селі Ялтушків Барського району, там близько 23-ї години загорівся житловий будинок. Внаслідок цього загинув 49-річний чоловік. А ще одна пожежа сталась у селі Флорино Бершадського району. Однак там, окрім самого будинку, на щастя, ніхто не постраждав.

У місті були й інші, менш масштабніші та, на щастя, не трагічні події. А саме, першого січня аварія на Центральному мосту та великий затор на Староміському мосту. А вчора поблизу Муніципального ринку сталась дорожньо-транспортна пригода, де збили пішохода. До того ж, близько 17-ї години порвались тролейбусні лінії, що завдало дискомфорту та чималих проблем. Також сталось ДТП і сьогодні, близько 12-ї години біля Привокзального ринку.

Багато вінницьких водіїв скаржаться й на те, що через погані дороги, особливо по вулиці Київській, трапляється багато ДТП. Крім того, кажуть, що у місті Бар асфальт взагалі зійшов разом зі снігом, і це ще навіть не закінчилась зима, тому аж страшно подумати що буде згодом.

Читайте також: Під час святкування Нового року на Вінниччині сталась бійка у розважальному центрі.


Фото: взято зі спільноти «ДКВ ДТП/затори Вінниця» у соцмережі Telegram, vn.npu.gov.ua, thursailso.com, provse.te.ua

Також в цій категорії:  112

  наступна публікація Україну очікують дві «хвилі холоду»

  попередня публікація На Вінниччині розшукують чоловіка, який зник у 2017 році