Шаргородські поліцейські затримали підозрюваного у вчиненні замаху на вбивство

На Вінниччині, під час побутової сварки, чоловік отримав рубану травму голови

03 лютого 2018, 19:29

Шаргородські поліцейські затримали підозрюваного у вчиненні замаху на вбивство

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині, під час побутової сварки, чоловік отримав рубану травму голови

  адміністратор   Коментарі

До відділення центральної районної лікарні Шаргорода, з рубаною раною голови, госпіталізували 48-річного чоловіка. У потерпілого діагностували відкриту черепно-мозкову травму, та важкі травми голови. На таке повідомлення, з реанімаційного відділення, одразу відреагували правоохоронці. Повідомляє Vlasno.info з посиланням на поліцію Вінницької області у Facebook.

Вчора, 2 лютого, поліція затримали 47-річного мешканця с. Гибалівка Шаргородсього району за підозрою у нанесенні сокирою тяжких тілесних ушкоджень. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Затриманому, який раніше мав психічні розлади, призначено судово-психіатричну експертизу.

За словами начальника Шаргородського відділення поліції Олександра Намакарського, поліцейські з'ясували, що тяжкі травми чоловік отримав під час побутової сварки з 47-річним мешканцем с. Гибалівки в його домогосподарстві. У розпал конфлікту господар наніс тяжкі травми голови своєму гостю сокирою, якою рубав дрова. За фактом замаху на вбивство слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за ч.15 ч.1 ст.115 КК України. За такий злочин передбачено покарання до 15 років ув'язнення.

Судом вирішуватиметься міра запобіжного заходу на період досудового розслідування.

 

Фото: twimg.com


  адміністратор   03 лют. 2018 Друк Коментарі