Наркоторговиця не бажає співпрацювати зі слідством

На Донеччині затримано жінку, яка торгувала амфетамінами в інтернеті

26 лютого 2018, 15:04

Наркоторговиця не бажає співпрацювати зі слідством

Євгенія Павленко
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Донеччині затримано жінку, яка торгувала амфетамінами в інтернеті

  Євгенія Павленко   Коментарі

Співробітниками управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчим управлінням поліції в Донецькій області за сприяння Державної прикордонної служби України задокументовано збут небезпечного наркотику у великих розмірах. Наразі тривають обшукові заходи та слідчі дії. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр Національної поліції.

Постачанням займалася мешканка окупованої Макіївки 1982 року народження. Клієнтську базу фігурантка підбирала за допомогою мережі Інтернет. Знайомилася з потенційними покупцями, в розмові пропонувала заборонений товар, а далі відправляла замовлення за адресами їх мешкання. Лише у якості виключення передавала наркотик з рук в руки. Під час чергової такої передачі наркоторговку було затримано. Наразі підозрювана співпрацювати з правоохоронцями відмовляється. Не зважаючи на це, обшукові та інші невідкладні оперативні та слідчі заходи тривають. Повідомляє прес – центр Національної поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 «Збут наркотичних засобів у великих розмірах» Кримінального кодексу України. Оскільки жінка відмовляється співпрацювати із полісменами, їм належить встановити та перекрити канал надходження амфетаміну.

Нагадаємо, 23 лютого правоохоронці затримали та депортували кримінального авторитета.

Фото: Національна поліція


  Євгенія Павленко   26 лют. 2018 Друк Коментарі