авто у сніговому заметі фото

На Вінниччині 14 автомобілів застрягли в снігових заметах

09 лютого 2017, 11:40

у полоні негоди опинились автівки, «швидкі» та рейсовий автобус

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині 14 автомобілів застрягли в снігових заметах

  адміністратор   Коментарі

Легкові автомобілі, «швидкі» та рейсовий автобус потрапили у полон негоди на Вінниччині. Вчора рятувальники 14 разів витягали транспортні засоби із снігових заметів. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Так у сніжні пастки потрапили чотири автівки швидкої допомоги. Так, один з таких випадків стався у Погребищенському районі, де «швидка», прямуючи до хворого, застрягла у заметі біля села Ординці. Рятувальники, які прибули на місце події, витягли автівку на безпечну ділянку дороги.

Неподалік Вороновиці Вінницького району зламався легковий автомобіль Reno, в якому перебувала жінка з дворічною дитиною. Постраждалі скаржились на загальне переохолодження організму. Рятувальники відбуксирували легковик та привезли жінку з дочкою у пункт обігріву. На щастя, медична допомога не знадобилась.

Також вчора ввечері на автодорозі Тиврів — Вінниця сталась ДТП за участі рейсового автобуса, який через негоду з'їхав з дороги та опинився у сніговому заметі. На момент автопригоди у салоні транспортного засобу перебувало 12 людей. На щастя, постраждалих немає.

Нагадаємо, що на Вінниччині й досі панує негода, яка спричиняє небезпечні ситуації на дорогах.

Ілюстративне фото прес-служби ГУ ДСНС у Вінницькій області


  адміністратор   09 лют. 2017 Друк Коментарі