В ніч з 18 на 19 січня 2018 року в селі Лука-Мелешківська було зупинено автомобіль Skoda Fabia, водій якого виявився в стані алкогольного сп'яніння

Нетверезого депутата облради зупинили патрульні під Вінницею

20 січня 2018, 11:47

В ніч з 18 на 19 січня 2018 року в селі Лука-Мелешківська було зупинено автомобіль Skoda Fabia, водій якого виявився в стані алкогольного сп'яніння

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Нетверезого депутата облради зупинили патрульні під Вінницею

  адміністратор   Коментарі

В ніч з 18 на 19 січня 2018 року в селі Лука-Мелешківська було зупинено автомобіль Skoda Fabia, водій якого виявився в стані алкогольного сп'яніння, - інформує Vlasno.info. Як повідомляє в своєму пості в соцмережі Фейсбук голова громадської організації «Комітет безпеки руху», Володимир Черкас, за кермом даного авто був депутат Вінницької облради, заступник голови постійної комісії Вінницької обласної Ради з питань розвитку промисловості та підприємництва, інвестиційної та регуляторної політики.

Screenshot - 19 01

В своєму пості Володимир Черкас наголошує, що водій говорив з патрульними на підвищених тонах, махав перед їх очима депутатською «корочкою», та представлявся, як «заступник голови постійної комісії Вінницької обласної ради», що і чули перехожі.

У свою чергу патрульна поліція надала журналісту Vlasno.info таку інформацію:

- Близько 3:00 години в ніч з 18 на 19 січня в селі Лука-Мелешківська патрульні поліцейські зупинили автомобіль Skoda Fabia, в якого не підсвічувався номерний знак. – говорить Тетяна Фіщук, прес-секретар патрульної поліції Вінницької області. – Водія зупинили, він спокійно вийшов, надав необхідні документи але при спілкуванні патрульні поліцейські помітили що у водія присутні ознаки алкогольного сп'яніння і тому запропонували йому пройти освідування на алкотестері «Драгер». Водій погодився в присутності двох свідків і результат виявився трохи більше норми. Норма – 0.2 проміле, а результат водія – 0,38 проміле. На нього було складено протокол за ст. 130 КУпАП.

Журналісти намагались зв'язатись із депутатом-порушником за телефоном, що зазначено на сайті облради, але виявилось що даний номер не обслуговується оператором зв'язку, тому коментар його почути не змогли. Та готові опублікувати його, якщо депутат захоче прокоментувати інцидент.

Автор: Максим Задорожний

фото: znaj.ua


  адміністратор   20 січ. 2018 Друк Коментарі