Наразі проводяться ряд експертиз для встановлення причин аварій

На Вінниччині внаслідок ДТП загинуло два водія автомобілів

20 січня 2018, 15:17

Наразі проводяться ряд експертиз для встановлення причин аварій

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині внаслідок ДТП загинуло два водія автомобілів

  адміністратор   Коментарі


19 січня у Вінницькому та Немирівському районах області стались дві автопригоди, у результаті яких загинули водії «ВАЗу» та «Chevrolet Aveo», повідомляє Vlasno.info з посиланням на ГУНП Вінницької області. Ще 4 учасників аварій з травмами різного ступеню важкості опинились на лікарняних ліжках.

Близько 15.00 в с. Писарівка Вінницького району сталось лобове зіткнення автомобілів «Renault Megane» та «ВАЗ 2108». Від отриманих тілесних ушкоджень 33-річний водій «ВАЗу», житель Липовецького району, помер на місці події під час надання медичної допомоги бригадою медиків.
З травмами різного ступеню важкості до протишокового відділення лікарні були доставлені 27-річна жінка, яка перебувала за кермом іномарки, її 43-річний пасажир та 35-річний пасажир «ВАЗу».

Ще одна аварія, у якій загинув водій «Chevrolet» сталась близько 18.00 у Немирівському районі неподалік с. Гунька.
Попередньо встановлено, що 49-річний водій «Chevrolet Aveo» виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з маршрутним автобусом сполученням Немирів-Вінниця. У результаті аварії загинув водій іномарки, а його 35-річний пасажир госпіталізований у реанімацію.

Під час аварії у маршрутному автобусі пасажирів не було, водій від госпіталізації відмовився.

Слідчим управлінням поліції відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.

Слідством призначено проведення ряду експертиз, за результатами яких будуть встановлені обставини та причини аварій.

Фото: із сайту ГУНП Вінницької області


  адміністратор   20 січ. 2018 Друк Коментарі