Очікується мокрий сніг та дощ

На Вінниччині синоптики прогнозують опади

05 грудня 2018, 10:47

Очікується мокрий сніг та дощ

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині синоптики прогнозують опади

  адміністратор   Коментарі

У середу в західних, північних, більшості центральних, Одеській і Миколаївській областях України очікуються дощ та мокрий сніг, температура від 2° морозу до 3° тепла, в Криму та на півдні Одещини вдень 4-6° тепла. Про це повідомляє Vlasno.info. з посиланням на Укрінформ.

"В Україні 5 грудня хмарна погода з проясненнями. У західних, північних, більшості центральних, Одеській і Миколаївській областях дощ та мокрий сніг, на решті території без опадів. На дорогах місцями ожеледиця, у південній частині вранці туман. Вітер південний із переходом у західній половині на північно-західний, 5-10 м/с. Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла, в Криму та на півдні Одещини вдень 4-6° тепла", - йдеться у повідомленні.

6-7 грудня в Україні буде хмарно з проясненнями. Так, 6 грудня вночі на Лівобережжі, вдень у східних областях невеликий мокрий сніг, на решті території без опадів; температура вночі 1-6° морозу, в Карпатах 5-10°; протягом доби у південних та східних областях, вдень в Україні від 3° морозу до 2° тепла.

7 грудня у західних областях мокрий сніг, вдень з дощем, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь, у східних областях місцями невеликий сніг, на решті території країни без опадів; температура вночі 4-9° морозу, на крайньому заході та сході 1-6° морозу; вдень 0-5° морозу, в західних та південних областях від 3° морозу до 2° тепла. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 грудня на Правобережжі з переходом на південний, 5-10 м/с.

8-9 грудня у західних, Житомирській та Вінницькій областях синоптики прогнозують опади (вдень переважно невеликий дощ), 9 грудня у північних, центральних та місцями південних областях невеликий мокрий сніг та дощ; на решті території країни без опадів. Температура вночі у західних областях від 3° тепла до 3° морозу, на решті території 8 грудня 3-9° морозу, 9 грудня 0-6° морозу; вдень від 3° морозу до 3° тепла, у західній та південній частинах 0-6° тепла.

У Києві та області 5 грудня очікується хмарна погода з проясненнями, дощ та мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний із переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура у Києві протягом доби 1-3° тепла, по області - від 2° морозу до 3° тепла.

6-7 грудня у столиці мінлива хмарність, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південний, 5-10 м/с. Температура 6 грудня вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; 7 грудня вночі 4-9° морозу, вдень 0-5° морозу.

8 грудня у Києві без опадів, 9 грудня - невеликий мокрий сніг та дощ. Температура вночі 8 грудня 3-9° морозу, 9 грудня 0-6° морозу; вдень від 3° морозу до 3° тепла.

Читайте також: Вінницькі трамваї їздять уночі, щоб дроти не покрился кригою.

 

Фото: ukranews.com

 


  адміністратор   05 груд. 2018 Друк Коментарі