мітинг в Києві фото

У сутичках у Києві постраждало шестеро людей, ще трьох — затримали

23 жовтня 2017, 12:17

Шестеро постраждалих, троє затриманих та три відкриті кримінальні справи — наразі саме такі наслідки мітингів за «велику політичну реформу» в столиці, які тривають з 17 жовтня

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У сутичках у Києві постраждало шестеро людей, ще трьох — затримали

  адміністратор   Додати коментар


Шестеро постраждалих, троє затриманих та три відкриті кримінальні справи — наразі саме такі наслідки мітингів за «велику політичну реформу» в столиці, які тривають з 17 жовтня. Про це в коментарі «Українській правді» повідомила речниця поліції Києва Оксана Блищик.

За її словами, за тиждень на мітингах постраждало шестеро людей — троє учасників акції протесту (в одного з них — травма голови, двоє інших постраждали від сльозогінного газу) та троє правоохоронців (нацгвардієць, спецпризначенець та поліцейський). Зокрема, поліцейський отримав травму вчора, 22 жовтня. Як повідомляють у поліції, один з протестувальників намагався пронести намет на територію містечка мітингувальників під Верховною Радою, спровокував конфлікт з охоронцями порядку та вдарив одного з них по голові. Потерпілого правоохоронця госпіталізували з черепно-мозковою травмою, а нападника затримали до з'ясування всіх обставин та надання правової оцінки його діям. Окрім нього з початку акції затримали ще двох правопорушників.

Як зазначила Блищик, усього з початку мітингів відкрили три кримінальні провадження: два за статтею 345 Кримінального кодексу України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» і одне за статтею 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». На черзі — відкриття кримінального провадження з приводу вчорашнього інциденту.

Фото прес-служби ГУ Національної поліції в м. Київ


  адміністратор   23 жовт. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення