video-vlasno

Депутат та його супутниця влаштували бійку у вінницькій багатоповерхівці  

14 грудня 2016, 13:06

Ситуація навколо будинку №4 по Хмельницькому шосе загострилася

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Депутат та його супутниця влаштували бійку у вінницькій багатоповерхівці  

    Додати коментар

Ситуація навколо будинку №4 по Хмельницькому шосе загострилася.

Ще з літа мешканці багатоповерхівки намагаються врятувати несущу стіну у 8 під'їзді від орендаря, який планує встановити на її місці вхід до наданих йому у користування приміщень.

Борючись за цілісність власної оселі, люди довго намагалися домогтися допомоги від різних інстанцій, але марно. Врешті, щоб привернути до своєї проблеми увагу місцевої влади, вони вдалися навіть до блокування дороги, про що детально можна прочитати за посиланням.

А буквально вчора між потенційним орендарем, депутатом Вінницької міської Ради Юрієм Зажирком (про зв'язок Зажирка із орендованими приміщеннями ми вже писали тут), його представниками та мешканцями будинку спалахнула сутичка.

– Близько десятої ранку мені подзвонили мешканці і сказали, що робітники знову почали проводити роботи над створенням отвору у несучій стіні, – розповів деталі пригоди юрист, представник інтересів мешканців будинку Вадим Шмагалов. – Близько дванадцятої я прибув на місце, а десь о першій з'явився Зажирко з якоюсь жінкою, чи то із помічницею, чи то не знаю з ким. Люди просили його пропустити їх в ті приміщення, з яких він планує "прорубати" собі вихід через стіну у під'їзді, адже вони є спільною громадською власністю. Він не пускав, та навіть спровокував бійку. Руками витягав мене з проходу, застосовуючи силу. З ним та його супутницею був ще ніби-то охоронець, якого звали Саша. Він часто тут "крутиться", мешканці називають його "Саша-тітушка".

Внаслідок сутички, що спалахнула під дверима приміщення, постраждала старша по будинку Наталя Климчук, якій ударом в обличчя розбила губу супутниця Зажирка. Після цього в жінки підскочив тиск і їй довелося викликати швидку. Весь інцидент було зафіксовано на відео іншою мешканкою будинку, Світланою Бондар.



– Жінка, яка мене вдарила, сама сказала, що ці приміщення є місцем спільного користування, – тремтячим голосом промовила пані Наталя. – Ну як спільного, то спільного, чому вона не хоче нас пускати? І нема чого бити в обличчя! І міськрада нас обдурила. Не видала припис на тимчасове припинення ремонтних робіт у нашому будинку, щоб ми встигли подати позов до суду. Замість цього дала рекомендацію, відповідно до якої орендар може за бажанням припинити чи продовжувати роботи.
Наталя Климчук фото
Наталя Климчук фото

За фактом пригоди мешканці звернулися до поліції. Vlasno.info продовжить слідкувати за ситуацією.
конфлікт на Хмельницькому шосе 4 фото
Фото Олександра Сашньова, відео надане місцевими мешканцями

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення