Міхеїл Саакашвілі в Перемшилі фото

Вінничани супроводжують Саакашвілі до українського кордону

10 вересня 2017, 19:50

Близько півсотні вінничан в числі інших кілька тисяч провели на україно-польському кордоні

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінничани супроводжують Саакашвілі до українського кордону

    Додати коментар

Близько півсотні вінничан в числі інших кілька тисяч провели на україно-польському кордоні. Вчора вдень вони прибули на залізничний вокзал в місті Перемишль Республіки Польща, звідки мав відправлятися в бік українського кордону Міхеїл Саакашвілі. Про це повідомив Анатолій Банах на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук

Сьогодні вранці група вінничан приїхала до Львова, щоб звідти вирушити на пункт пропуску української митниці "Краковець". Саме там перетнути державний кордон планував екс-президент Грузії та екс-очільник Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі. На той час у Краковці зібралося кілька сотень мешканців наметового містечка, які очікували на приїзд політика.

Також надходили повідомлення про автобуси з тітушками, які також очікували біля кордону на Саакашвілі. Щоб уникнути провокацій та конфліктів, група підтримки лідера партії "Рух Нових Сил" разом з представниками опозиційних політичних партій, зокрема народних депутатів України, зібралася на вокзалі в польському місті Перемишль.

Саме звідти Саакашвілі анонсував другу спробу перетнути українсько-польський кордон на потягу до Львова. Після затримки потяг рушив, але на самому кордоні його спинили. Основною причиною була присутність на борту потяга саме Михеїла Ніколозовича. Про те, що з ним потяг не рушатиме далі, оголосила машиністка. Вона посилалася на те, що Саакашвілі заборонений в'їзд до України. Пасажирам, яких довелось затримати на кордоні, запропонували добиратися далі автобусами.
Міхеїл Саакашвілі в Перемшилі фото
Міхеїл Саакашвілі в Перемшилі фото
Пункт пропуску "Шегині", фото зі сторінки "Руху Нових Сил"у соцмережі Facebook

Після цього випадку, група підтримки вирушила також автобусами до пункту перетину "Шегині".

На 19:00 автобус, в якому Михеїл Саакашвілі перетинав кордон, перевіряли польські прикордонники на КПП "Шегині", яке знаходиться поруч з Мостиським районом Львівської області. Вони пропустили його до України.

Нагадаємо, що в липні цього року екс-очільник Одещини, а також третій президент Грузії Михеїл Саакашвілі втратив українське громадянство. Українська влада неодноразово попереджувала політика про те, що віднині йому заборонено повертатися до України.

Головне фото зі сторінки Міхеїла Саакашвілі в соцмережі Facebook

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення