Екс-голова Одеської ОДА втратив українське громадянство

Екс-голова Одеської ОДА втратив українське громадянство

26 липня 2017, 19:41

Екс-президент Грузії та колишній голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі втратив українське громадянство

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Екс-голова Одеської ОДА втратив українське громадянство

  адміністратор   Коментарі (4)


Екс-президент Грузії та колишній голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі втратив українське громадянство. Інформацію підтвердили ТСН у Державній міграційній службі України, передає Vlasno.info.

Як з'ясувалося, колишній очільник Одещини вказав недостовірні дані в анкеті.

Як розповіли кореспондентам ТСН, у документах, які заповнював голова Одеської ОДА, зазначено, що Саакашвілі не перебуває під слідством в Україні чи за її межами. Однак стало відомо, що на території Грузії екс-президента цієї країни було заочно заарештовано.

Також у міграційні службі розповіли, звідки ростуть ноги цієї справи: запит до Генеральної прокуратури написав Андрій Лозовий, а прокуратура, у свою чергу, вже звернулася до міграційної служби. Потім Комісія з питань громадянства ухвалила відповідне рішення.

Додамо, що українське громадянство Михеїлу Саакашвілі надав своїм Указом Президент України Петро Порошенко у 2015 році, в травні. У грудні 2015-го його позбавили громадянства Грузії.

Фото: bigmir.net

 


  адміністратор   26 лип. 2017 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Вадим Шмагалов
+1 # Вадим Шмагалов 26.07.2017, 22:27
Зверніть увагу. 1937 - 2017 р. р. 80 - та річниця сталінських репресій. Простий збіг, чи історія все ж таки повторюється?
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Кузьма
+1 # Кузьма 26.07.2017, 20:58
Порох конкурентів боїться і до ворожки не ходи.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Володимир Іващенко
-1 # Володимир Іващенко 26.07.2017, 22:08
Матеріали стосовно Міхеіла Саакашвілі надані Генеральною прокуратурою України, які отримані від грузинської сторони, опрацьовані Державною міграційною службою України, направлені на розгляд Комісії з питань громадянства при Президентові України, та у встановленому порядку розглянуті на засіданні Комісії - як цікаво, що Комісія встановила, що Саакашвілі вчинив злочин проти людства, здійснював геноцид? Явно не за адресою цей пунк. Навпаки його старання зворотні від тієї дійсності, яка встановлена діючим режимом внутрішньої окупації. .......f.......democratic.action/posts/13575764776 92251?notif_t=feedback_reaction_...¬if_id=15010 92192268255
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Владислав
0 # Владислав 28.07.2017, 16:30
"Посольство Великобритании в Украине подтверждает, что украинской стороне была направлена информация о наличии британского паспорта у отстраненного главы Государственной фискальной службы Украины Романа Насирова. Об этом написала посол Соединенного Королевства Великобритании и Северной Ирландии в Украине Джудит Гоф в своем Twitter."
Наличие паспорта другой страны есть законным основанием для лишения украинского гражданства. Так почему у Саакашвили забрали под надуманным предлогом а у Насирова нет? А потому что шоколадная власть боится Саакашвили, а Насиров "свой парень". Друзьям -все, врагам -закон. Вот так подленько и действует нынешняя власть. Можешь не отвечать на мой пост, выполняй лучше свое "задание".
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення