Причини займання наразі встановлюються

У Казахстані на трасі згорів автобус із пасажирами, 52 людини загинули

18 січня 2018, 15:21

Причини займання наразі встановлюються

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Казахстані на трасі згорів автобус із пасажирами, 52 людини загинули

  адміністратор   Додати коментар

У Казахстані в Актюбінській області автобус з людьми загорівся на ходу, п'ятьом пасажирам вдалося вибратися, 52 людини загинули на місці. В згорілому автобусі перебували громадяни Узбекистану.

Повідомляє Vlasno.info з посиланням на Tengrinews.kz.

"18 січня 2018 року о 10 годині 30 хвилин в Іргізском районі Актюбінської області на 1068-му кілометрі автодороги Самара - Шимкент, в 10 кілометрах від селища Калибай, під час руху сталося загоряння пасажирського автобуса марки Ikarus. У салоні знаходилися 55 пасажирів і два водії. Громадянство встановлюється", - повідомив офіційний представник Комітету з надзвичайних ситуацій МВС Республіки Казахстан Руслан Іманкулов.

Наразі працівники трасово-медико-рятувального пункту Центру медицини катастроф Комітету НС надають допомогу п'ятьом особам, що вижили.

На місці працюють підрозділи поліції, рятувальників, медиків та психологи.

 

Фото: Tengrinews.kz


  адміністратор   18 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення