Уряд Сполучених Штатів має докласти всіх зусиль, щоб цей момент настав якомога пізніше

У ЦРУ заявляють про імовірність ядерного удару у найближчі кілька місяців

23 січня 2018, 10:25

Уряд Сполучених Штатів має докласти всіх зусиль, щоб цей момент настав якомога пізніше

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У ЦРУ заявляють про імовірність ядерного удару у найближчі кілька місяців

  адміністратор   Додати коментар

Голова Центрального розвідувального управління США Майкл Помпео, в інтерв'ю СBS, заявив про імовірність ядерного удару КНДР  у найближчі кілька місяців. Така новина сколихнула увесь світ.

Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на Громадське.

«Я, звичайно, був би радий сказати, що через рік ... Уряд Сполучених Штатів докладає всіх зусиль, щоб цей момент настав якомога пізніше», — сказав Помпео.

«Ми завжди можемо визначити, що ядерна програма розробляється, але ми ніколи не дізнаємося точного характеру, що відбувається. Основний ризик, який необхідно усвідомлювати політикам, полягав в тому, що програма Північної Кореї щодо ядерної зброї продовжує розширюватися, розвиватися, ставати більш потужною, більш здатної і надійної», — зазначив глава ЦРУ.

 

Фото: unian.net


  адміністратор   23 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення