Правоохоронець зумів відскочити, тому удар був не сильний

Кортеж Трампа у Давосі збив поліцейського

26 січня 2018, 11:25

Правоохоронець зумів відскочити, тому удар був не сильний

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Кортеж Трампа у Давосі збив поліцейського

  адміністратор   Додати коментар

Інцидент стався у швейцарському Давосі вчора ввечері, 25 січня. Патрульний хотів зупинити автомобіль марки BMW X5 зі швейцарськими номерами. Видання Blick зазначає, що автомобіль входив до кортежу Дональда Трампа. Повідомляє Vlasno.info з посиланням на 112.ua.

Водій замість того, щоб зупинитися, додав газу і вдарив поліцейського правим крилом. Правоохоронець зумів відскочити, тому удар був не сильний.

Зараз у Давосі проходить 48-ме засідання Всесвітнього економічного форуму. Трамп прибув на нього вчора і сьогодні повинен виступити. Також, заплановано, що з Трампом зустрінеться і Петро Порошенко.

Загалом на форум приїдуть понад 70 глав держав і урядів, серед них — президент України Петро Порошенко, президент Франції Еммануель Макрон, президент Польщі Анджей Дуда, канцлер Німеччини Ангела Меркель, прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей, прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер, прем'єр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу і президент США Дональд Трамп.

 

Фото: podrobnosti.ua


  адміністратор   26 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення