Сенцову зробили корекцію лікування

В РФ оприлюднили фото Сенцова під час огляду у лікаря

29 вересня 2018, 18:40

Сенцову зробили корекцію лікування

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

В РФ оприлюднили фото Сенцова під час огляду у лікаря

  адміністратор   Додати коментар

Українського політв'язня Олега Сенцова, який з 14 травня голодує в колонії «Білий ведмідь» на півночі РФ, вивозили до цивільної лікарні міста Лабитнангі, інформує Vlasno.info. Як передає «Новинарня», про це повідомила прес-служба управління Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) в Ямало-Ненецькому окрузі Росії.

«28.09.2018 засуджений Олег Сенцов був вивезений в Лабитнангську міську лікарню, де йому зробили додаткові дослідження і отримали консультації лікарів-фахівців», – йдеться у повідомленні.

«З огляду на результати проведеного обстеження, Олегу Сенцову зробили корекцію лікування», – зазначили у ФСВП.

Російське тюремне відомство оприлюднило фото українця під час його обстеження в лікарні. На світлині Олег роздягнений до пояса – видно, наскільки він змарнів.

«Жах, це в'язень концтабору», – написала на сторінці у Facebook перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, коментуючи знімок.

«Російська генеральша на посаді омбудвумен продовжує талдичити (росіянізм, українською це «торочити», - ред.) про «задовільний стан здоров'я» [Сенцова]. Попри тиск і вимоги України, президента Порошенка, всього світу, Путін продовжує знущатися над Олегом і іншими українцями – Володимиром Балухом, Романом Сущенком, кримськими татарами, заручниками в окупованих Донецьку і Луганську. Жодна наша ініціатива і пропозиція з передачі росіян і бойовиків в обмін на звільнення українців з тюрем РФ і окупованих територій, не була почута, підтримана. Жодної відповіді», – констатувала Геращенко, яка є членкинею Тристоронньої контактної групи на перемовинах в Мінську.

Нагадаємо, раніше Уповноважена з прав людини в Росії Тетяна Москалькова заявила, що голодування ув'язненого українця Олега Сенцова пішло йому на користь, і він «додав кілька кілограмів». Також російська омбудсменка назвала голодування українця «лікувальним».

Читайте також: Олег Сенцов написав заповіт на свою творчість.

 

 

Фото: 89.fsin.su


  адміністратор   29 вер. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення