video-vlasno

Вінницька міська рада вкотре проігнорувала думку громади

24 червня 2016, 19:18

Вінницька спільнота була шокована ігноруванням громадської думки

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницька міська рада вкотре проігнорувала думку громади

    Коментарі (3)



Вінницька спільнота була шокована ігноруванням громадської думки. Мешканці Вінниці завітали на чергову сесію міської ради з вимогами до депутатів та мера міста. Але народні обранці не зважали на думку вінничан, навпаки приймали рішення, з яким не погоджувалась громадськість. Більш того, продемонстрували мітингувальникам листи-відмови з міської ради на доступ до сесії. Деяких представників ЗМІ взагалі не пропустили на засідання. Журналісти були обурені такою поведінкою співробітників міської ради. Все це і більше дивіться у нашому сюжеті.

Відеограф: Віта Омельчук

Коментарі    Оновити список коментарів

Евгения Шляпина
0 # Евгения Шляпина 08.07.2016, 13:25
хотелось бы реально разобраться в событиях с 5 и 31 школой. в чем собственно проблема? может быть вопрос всего-навсего в том, что ломаются мимоходом или в интересах отдельных лиц хорошо налаженные коррупционные схемы. Ни для кого не секрет, что коррупция в школах это структура очень устойчивая- кто кому сколько и за что платит- а тут вдруг перетасовали колоду, вот и бузят и родители-плательщики и администрация с педколлективами - выгодополучатели. То что в этих склоках истинные интересы детей не волнуют ни одну сторону, ни горсовет, ни школьные коллективы, ни родителей, к сожалению, очевидно. Может пора инициировать "громадські слухання" по вопросам образования в Виннице, включая все наболевшие вопросы - от университета Украина" до формирования бюджета коммунальной школы, проблем частного образования и профессионально -технических училищ.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Sergey Nefedov
+5 # Sergey Nefedov 25.06.2016, 14:20
Дуже дивна позиція самого міського голови Моргунова, він співпрацює з такими директорами департаментів як Попова Л.В., яка нахабно підстапвляє того Моргунова де тільки можна, також Буняк, який заварив кашу зі школами. Таких спеціЯлістів, просто треба гнати з роботи щоб не позорили міську владуі не знущались над городянами.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Светлана Рулько
+7 # Светлана Рулько 25.06.2016, 07:33
Влада нахабно ,як і президент, "ламає через коліно" людей та їх думки, їх бажання. Чи цього всі хотіли? Бо якщо ні, то настав час збирати підписи за віддкликання депутатів та мера з посад. До речі, це не так вже й багато- лише більше, ніж за них було віддано на минулих виборах. І термін ,здається, ніхто не встановлює. Якщо назбирають люди- скинемо цей зарозумілий нахабний непотріб геть , ще й розслідування про використання коштів потрібно почати...
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення