вінницький трамвай фото

КП «Вінницька транспортна компанія» приховує поломки трамваїв Vin Way

04 лютого 2017, 20:35

Новий вінницький трамвай-«коротиш» обійшовся у 4,3 мільйона гривень

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

КП «Вінницька транспортна компанія» приховує поломки трамваїв Vin Way

    Додати коментар

Четвертий трамвай Vin Way № 109 – найменший серед свого модельного ряду. Стандартний трамвай має дві секції (приблизно 20 метрів довжина трамваю), як швейцарські трамваї Міраж, чеські Татри та Vin Way № 224. Три секції має Vin Way № 225, 228 (довжина трамваю 32 метр). А ось останнє «дітище» вінницького трамвайного депо Vin Way № 109 має лише одну секцію та довжину 16 метрів, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Їздить «коротиш» переважно на маршруті № 2. Вагон спроектований так, що середній майданчик занижений для людей з обмеженими можливостями та для матерів з колясками.
вінницький трамвай фото
фото Влада Боднара

Цього разу керівництво комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія» знов признало, що вони є розпорядниками інформації і надали мені інформацію про кількість витрачених коштів на новий трамвай. На матеріали пішло 3 457 237, 67 гривень, послуги сторонніх організацій – 311 684, 60 гривень, на заробітну плату працівникам витрачено 567 272, 81 гривня. Загальна сума 4 336 195, 08 гривень.

Але не на всю запитувану мною публічну інформацію надали відповідь. Дізнатись, коли цей трамвай ламався на маршруті та що було причиною поломки і, скільки бюджетних коштів витрачалось на ремонт – секретна інформація транспортної компанії.

– Нові трамваї у вінницькому депо створюють та ремонтують за наші (бюджетні) кошти і громада має право знати на що витрачаються її кошти. Це чітко регламентовано пунктом 5 статті 6 Закону України «Про доступ до публічної інформації» та пунктом 4 статті 7 Закону України «Про інформацію», – каже юрист Олексій Мусіровський.

Також відповідь на аналогічні питання по трамваях: Vin Way № 224, 225, 228 мені теж не надали.
вінницький трамвай фото

Головне фото зі сторінки спільноти "Винница пассажирская" у соцмережі ВКонтакті

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення