без газу фото

На чотири дні частина Вінниці залишиться без газу

04 травня 2017, 14:16

Газопостачання у частину вінницьких будинках призупинять

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На чотири дні частина Вінниці залишиться без газу

  адміністратор   Додати коментар


Газопостачання у частину вінницьких будинках призупинять. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-служби Вінницької міської ради.

Без газу частина вінничан залишиться на чотири дні — з 10 по 13 травня. Рішення про призупинення газопостачання прийняли у зв'язку з ремонтом Київського мосту, зокрема й проведення ремонтних робіт на газопроводі. Як повідомляє ПАТ "Вінницягаз", призупинять подачу "блакитного палива" у будинках на провулку Академіка Янгеля, вулиці І. Бевза, вулиці Брацлавській, 85-131 (на непарній стороні вулиці), вулиці Гонти (від Київської до Південного Бугу), вулиці Жуковського, у будинку на Замостянській, 34, будинках на вулицях Зарічній, Кармелюка та Київській (від вулиці Гонти до 1-го провулку Київського), у будинку на Київській, 64, будинках на провулку Станіславського, вулицях Б. Хмельницького та вулиці Чайковського, а також у будинку на Чорновола, 29.

Також у частині будинків на вулицях В. Городецького, О. Довженка, Замостянській та провулку Замостянському, вулицях П. Запорожця, Коцюбинського, Некрасова, Стеценка та Стрілецькій знизять тиск газу.

Ілюстративне фото: firtka.if.ua


  адміністратор   04 трав. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення