збори квартального комітету у Тяжилові фото

Квартальний комітет у Вінниці скаржився на депутата «поза очі»  

04 травня 2017, 20:50

Збори квартального комітету "Надія" в мікрорайоні Тяжилів відбулися вчора ввечері гучно і зі сварками

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Квартальний комітет у Вінниці скаржився на депутата «поза очі»  

    Коментарі (1)


Збори квартального комітету "Надія" в мікрорайоні Тяжилів відбулися вчора ввечері гучно і зі сварками. Були на засіданні, крім членів квартального комітету, мешканці мікрорайону Тяжилів, представники політичних партій, "Автомайдану", один з депутатів міськради, поліція, повідомляє Vlasno.info.

Цікавість громадськості викликала інформація про те, що на засіданні будуть розглядати питання про визнання незадовільною роботи депутата міськради по цьому округу Ганни Давиденко. Вона перебуває нині на лікарняному ліжку у зв'язку з погіршенням самопочуття після бійки з головою Асоціації органів самоорганізації населення Наталією Панчук. Одразу ж у міськраді цей інцидент розглядали на комісії з питань законності та етики депутатської діяльності без присутності учасників конфлікту.

Вчора діяльність Давиденко знову обговорювали без неї у квартальному комітеті "Надія".
мешканці Тяжилова фото

Два питання розглянули за 10 хвилин (про стан прокладення труб у приватному секторі та про кількість суботників у мікрорайоні), перейшли до третього: звіт квартальних комітетів про співпрацю з депутатами.

На окрузі працює три депутати міськради: Володимир Онофрійчук ("БПП"), Роман Андронійчук ("ВЄС") та Ганна Давиденко ("Батьківщина"). Однак голова квартального комітету Марина Ліховіцька одразу почала запитувати у місцевих про співпрацю саме з Давиденко. Дехто відмовлявся говорити про депутатку в її відсутність. Інші намагалися похвалити роботу Онофрійчука, який був на засіданні, та виступи все одно переводили на тему роботи з Ганною Давиденко.
Марина Ліховицька фото
Марина Ліховіцька

Володимир Онофрійчук фото
Володимир Онофрійчук

– Я до неї поки не звертався, наразі збираємо підписи на вулиці, щоб поставили шлагбаум, – виступив Євген Діхтярук.

Надія Заєць з вулиці Лугової поскаржилася, що депутат Давиденко не дає їм грошей.
Надія Заєць фото
Надія Заєць

– За матеріальною допомогою звертаються люди, то вона їм по сто рублів дала і все, – зауважила жінка.

Після кількох таких виступів присутні на засіданні люди почали хвилюватися:

– Чому ви не запросили мешканців вулиці Якіра, де Ганна зробила стільки справ? Чому взагалі нікого офіційно не покликали, навіть її помічників? – викрикували люди, та їм не дали слова.

Олександр Оверчук закликав дати можливість депутатці прийти наступного разу, висловити свою позицію, відповісти на запитання. Погодився з ним у цьому і Олександр Білецький, який виявився помічником депутата Володимира Онофрійчука. Втім, зазначив, що Онофрійчук є "корінним" тяжилівчанином, тому йому проблеми мікрорайону ближчі, ніж Давиденко.
Олександр Білецький фото
Олександр Білецький

 

– Вона не наша людина, – резюмувала одна з членкинь квартального комітету.

Зрештою, заслухавши всіх, квартальний комітет підтримав рішення шляхом голосування з формулюванням "Покращити співпрацю депутата Г.Давиденко з квартальним комітетом". Чому так, а не навпаки, пояснити не змогли.

Помічниця Давиденко Юлія Піскунова в питанні "Різне" заявила, що голову квартального комітету примусили чинити такі дії, аби таким чином розправитися з Давиденко. Однак, завершити їй виступ у відведені 3 хвилини не дали.

Після зборів мешканці мікрорайону, яким не дали слова, звернулись до журналістів, та повели їх показувати, де видно результати роботи Ганни Давиденко. Дитячий майданчик у кінці вулиці Баженова, річку Тяжилівку, де було прибирання і та інші місця. Усі деталі ви можете переглянути на відео:




збори квартального комітету "Тяжилів" фото
збори квартального комітету "Тяжилів" фото
збори квартального комітету "Тяжилів" фото
збори квартального комітету "Тяжилів" фото
збори квартального комітету "Тяжилів" фото
збори квартального комітету "Тяжилів" фото
збори квартального комітету "Тяжилів" фото
Фото та відео Ірини Басенко

Коментарі    Оновити список коментарів

Светлана Рулько
0 # Светлана Рулько 05.05.2017, 07:04
В усіх квартальних комітетах їх голови обрані виключно зі згоди Марчук і всі це знають. Ніхто не може бути обраний без цього "благословіння", так як вибори на вулицях проходять формально, без дотримання потрібних і відповідних законних процедур, делегатів на них голови квартальних комітетів обирають самі і тільки лояльних до себе і своєї діяльності людей, тому вже на конференціях та й у самих квартальних комітетах справжніх активістів чи людей, які насправді переймаються проблемами у своїх мікрорайонах немає, або ж одиниці!. Усі квартальні комітети незаконні, бо ні одна голова жодного КК не може підтвердити законність вибору делегатів на конференцію , так як голосування та практичні збори ніколи не були легітимними і не проходили відповідно до закону і процедур. Вся ця ассоціація- це схема Марчук, яка одноосібно розпоряджається грошам громад і перерозподіляти їх на свій розсуд, подаючи у звітах і ЗМІ усереднений показники, а на ділі - не додаючи коштів одним і забираючи у них для інших
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення