ринок "Світанок" фото

Будівельні майданчики Вінниччини опинились під наглядом «Гільдії»

13 липня 2017, 08:43

За об'єктами будівництва на Вінниччини відтепер пильнуватимуть фахівці

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Будівельні майданчики Вінниччини опинились під наглядом «Гільдії»

    Додати коментар


За об'єктами будівництва на Вінниччини відтепер пильнуватимуть фахівці. Принаймні, це передбачає меморандумом про співпрацю між облдержадміністрацією та «Гільдією інженерів технічного нагляду за будівництвом об'єктів архітектури».

Згідно із підписаним сьогодні вранці документом, представники "гільдії" здійснюватимуть нагляд за будівельними майданчиками на території області. Інженери слідкуватимуть за дотриманням проектної документації, техніки безпеки та іншими критеріями якості робіт.

– Це документ не заради документу. Ми підписуємо його для налагодження нашої спільної роботи. Вважаю, що питання якості створення об'єктів архітектури сьогодні є нагальним. Перед нами стоїть завдання підняти її до європейських та світових стандартів. Ми бачимо це на прикладі ремонту та будівництва шляхів, на прикладі реконструкції морських портів та інфраструктурних об'єктів, які сьогодні реалізуються в нашій державі, – промовив віце-президент "Гільдії" Юрій Прав.
підписання меморандуму про співпрацю між облдержадміністрацією та «Гільдією інженерів технічного нагляду за будівництвом об'єктів архітектури» фото
фото Олександра Сашньова

На що заступник голови ОДА Андрій Гижко лаконічно відповів:

– Маю велике сподівання, що ви будете добре пильнувати за якістю робіт, щоб все робилося якісно, вчасно і без зловживань.

Додамо, що вінницька міська рада також долучилася до домовленностей. Свій підпис під меморандумом залишив заступник міського голови Сергій Матусяк.

До слова: частина житлових масивів, що будуються у Вінниці, зводяться всупереч генеральному плану міста.

Головне фото Влада Боднара

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення