ремонт дороги фото

Вінницький чиновник розповів, коли повністю відкриють об'їзні дороги

21 липня 2017, 10:47

Сто мільйонів митних коштів пішло на ремонт траси міжнародного значення

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницький чиновник розповів, коли повністю відкриють об'їзні дороги

    Додати коментар

Ремонт великої та малої окружних доріг довкола Вінниці мають завершити наприкінці серпня-початку вересня. Такий термін озвучив заступник голови Вінницької ОДА Василь Броварник, повідомляє Vlasno.info.

Разом з тим наразі тривають ремонти на чималій кількості ділянок комунальних доріг та доріг державного значення. Так цього року, за словами посадовця, мають відремонтувати 539 тисяч квадратних метрів комунальних доріг. Сумарно, це 80 кілометрів дороги. Наразі органи місцевого самоврядування прозвітували про виконання 60% робіт.

За митні кошти наразі ремонтують дорогу міжнародного значення М21 Житомир-Могилів-Подільський.

— Згідно із законодавством, до обласного бюджету надходить 50% від перевиконання плану по кожній митниці. Вінницька в результаті перевиконання дала нам 107 мільйонів гривень. І це дало ресурс розпочати роботи, — сказав Броварник.

Як зазначили у прес-службі Служби автомобільних доріг у Вінницькій області, наразі в напрямку Могилів-Подільського, на автомобільній дорозі міжнародного значення М-21 «Житомир – Могилів-Подільський» проводиться ремонт на трьох ділянках сумарною протяжністю 13 кілометрів. Це ділянки між селами Сьомаки-Рів, у населених пунктах Кацмазів та Попівці.

— Проводиться поточний середній ремонт, який передбачає влаштування 10 сантиметрів вирівнюючого шару та 5 — верхнього шару, — розповіла прес-секретар служби Ніка Чернега.

Разом з тим, за словами прес-секретаря, в планах Служби ремонт ще однієї ділянки дороги на цій же трасі. Загалом на дорогах державного значення ремонтуються 9 ділянок сумарною протяжністю 42 км.

Варто зазначити, що з 1 січня 2018 року дороги місцевого значення державної форми власності перейдуть у сферу управління облдержадміністрацій і саме обласні посадовці відповідатимуть за стан цих доріг в області.

Нагадаємо, вартість ремонту об'їзних доріг довкола Вінниці — понад 60 мільйонів гривень.

Фото: yspih.com.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення