Водогін фото

Мешканці Калинівки більше не «скидатимуться» на водогін

28 липня 2017, 19:10

Кошти мають виділяти виключно з бюджету

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Мешканці Калинівки більше не «скидатимуться» на водогін

  адміністратор   Додати коментар

Калинівчани більше не платитимуть за проведення водогону по їхніх вулицях. Видатки здійснюватимуться виключно з міського бюджету. Про це депутати міськради проголосували під час останнього пленарного засідання сесії, повідомляє Vlasno.info з посиланням на сторінку видання "Прапор перемоги" у соцмережі "Фейсбук".

Як зазначається у повідомленні, стосовно цього рішення депутати довго сперечалися. Не могли його ухвалити впродовж кількох пленарних засідань, оскільки бракувало голосів. Прихильники наполягали: якщо дорожнє покриття будується виключно за рахунок місцевого бюджету, то чому так само не може будуватися і водогін.

Противники ж наполягали на тому, що коштів на будівництво не вистачить. Крім того, участь громади у будівництві є способом її активізації. Міжнародні донори також виділяють кошти на такі цілі за умови співфінансування громади та міського бюджету.

"Рішення, про яке йдеться, може якщо не вбити, то принаймні притупити ініціативу громади, - вважає заступник міського голови Олександр Щьов. - тепер люди можуть просто чекати, коли їм збудують водогін за бюджетні кошти, яких на усіх може не вистачити.

Фото: lad.vn.ua


  адміністратор   28 лип. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення