Юрій Іорданов фото

Вінницький депутат їздить на автівці «невідомої жінки»

31 липня 2017, 08:04

До ювілею депутата преміюють сумою у 1243 гривні

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницький депутат їздить на автівці «невідомої жінки»

    Додати коментар

Услід за декларацією депутата Вінницької міської ради Володимира Онофрійчука Vlasno.info промоніторив статки депутата Юрія Іорданова. Він займає посаду першого заступника генерального директора Вінницького обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Віноблагроліс».

Це підприємство займається веденням лісового господарства, охороною, ведення рубок тощо.

Депутат Іорданов-1

Засноване це підприємство Вінницькою обласною радою. Статутний фонд «Віноблагроліс» – 16 472 803. Підприємству належить "Подільський зоопарк" за адресою Сергія Зулінського, 9.

У декларації Юрія Іорданова вказано, що разом з дружиною Ларисою Іордановою вони мають квартиру у 73,8 квадрат них метри, яку придбали 2002 року. Але відповідно до держреєстру нерухомості, ця квартира має площу 72,1 квадратних метри і була переоформлена у червні 2017 року. Знаходиться квартира у житловому будинку за адресою вулиця Київська, 114. У цьому ж будинку родина депутата має комору площею 8,3 квадратних метри.

депутат іорданов-2

Лариса Іорданова володіє земельною ділянкою площею 2 гектари біля станції Браїлів.

Депутат Іорданов-3

Депутат міськради зазначив, що з 19 серпня 2016 року він їздить на Lexus ES 350 2007 року випуску. Належить автівка Луїзі Губаржевській, яка оформила Lexus на себе 18 серпня 2016 року випуску, тобто, днем раніше. Луїза має фірму «Сервіс Компані», яке займається будівництвом. Також у неї є спільне підприємство з депутатом Вінницької міської ради Віктором Мацерою «Укрбуггаз». Це підприємство також займається будівництвом.

Відповідно до декларації депутата Юрія Іорданова, за 2016 рік він отримав 148 052 гривень зарплатні, а дружина – 59 272 гривень.

Готівкою Юрій Іорданов задекларував 150 000 гривень та 37 000 доларів. Лариса Іорданова задекларувала 15 000 євро.

16 серпня Юрію Іорданову виповнюється 50 років. На честь цієї події Вінницька міська рада вручить йому премію у сумі 1243 гривні та за 300 гривень купить квіти.

Народився депутат у молдовському місті Бендери, в якому до школи ходив Президент України Петро Порошенко.

Головне фото: vmr.cov.ua
Фото Влада Боднара

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення