Ігор М'ясківський фото

У 45-річного вінницького депутата зупинилось серце

15 серпня 2017, 13:10

Вчора пішов із життя 45-річний депутат Вінницької облради Ігор М'ясківський

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У 45-річного вінницького депутата зупинилось серце

    Додати коментар


Вчора пішов із життя 45-річний депутат Вінницької облради Ігор М'ясківський. Він працював директором комунального підприємства "Жмеринка комунсервіс". Депутат потребував операції на серці, але не встиг її зробити. Про це Vlasno.info повідомив його однопартієць Григорій Зозуля

– Позавчора я у справах їздив до Жмеринки. Спілкувались з Ігорем. Раптом йому стало важко дихати, і ми його відвезли до лікарні, – розповідає він. – Вчора поїхав його провідувати. Наче все нормально було. Ще з його дружиною їздили купувати ліки в аптеку. Надвечір я зібрався їхати додому, але вже буквально за п'ять хвилин дружина Ігоря передзвонила і сказала, що його не стало. Я повернувся у лікарню.

Ігор М'ясківський вже давно збирався зробити операцію на серці. Але все відкладав.

– Ми об'їздили всі лікарні, і в Амосова були. Там сказали, що в Ізраїлі чи Білорусі буде дешевше зробити, тому щоб там лікарські препарати дешевше обійдуться, - продовжує Григорій Зозуля. - В нього було розширене серце і ще багато проблем. Щоб лікувати серце, треба збити тиск. Коли збивають тиск, починають відмовляти нирки. Отакі складнощі. Операція дуже дороговартісна, обійшлася б у 100 тисяч доларів. Але навіть не в тому справа. Ми вже з білорусами домовились про все, але постало питання про транспортування, адже був ризик, чи перенесе Ігор злет-посадку.

У покійного депутата залишилась дружина та троє дітей. Старший син якраз закінчив навчання та влаштувався на роботу в Західній Україні. Молодшим дівчатам 15 та 6 років.

Ховатимуть Ігоря М'ясківського завтра у Жмеринці. Попрощатись з ним можна о 13-й годині за адресою: місто Жмеринка, вулиця Київська, будинок 24, квартира 31.

Колектив Vlasno.info висловлює співчуття рідним і близьким покійного з приводу його передчасної смерті.

В обласну раду тепер "зайде" інший депутат, який у рейтингу займає найвище місце. Його прізвище поки що не повідомляють. Можливо, він відмовиться від депутатства з різних причин. Тоді в обласній раді опиниться наступний претендент на депутатство.

Нагадаємо, у червні помер директор художнього музею Ілля Безбах. 

Фото: vn.depo.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення