сміттєсортувальна лінія у Мурованих Курилівцях фото

На Вінниччині нову сміттєсортувальну лінію закрили майже одразу після запуску

05 вересня 2017, 12:04

Не пройшло й місяця, як у Мурованих Курилівцях урочисто відкрили нову сміттєсортувальну лінію

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині нову сміттєсортувальну лінію закрили майже одразу після запуску

    Коментарі (2)


Не пройшло й місяця, як у Мурованих Курилівцях урочисто відкрили нову сміттєсортувальну лінію. Проте, її не запустили, а сміття продовжували возити на старе сміттєзвалище. І лише вчора лінія знову запрацювала. Про це Vlasno.info повідомив голова Мурованокуриловецької райдержадміністрації Сергій Ладан.

– Після відкриття лінії виникли певні нюанси. Тому її не запустили на повну потужність, – говорить він. – Проте, й зараз працюватиме вона лише тричі на тиждень. Адже такої великої кількості сміття, на яку вона розрахована, а це 20 тон, щодня неможливо знайти. Наразі завозиться лише вісім тон. Пізніше, коли будуть охоплені інші населені пункти та райони, сортуватимуть сміття щодня.

За словами Сергія Вікторовича, зараз сміття сортують шість працівників, хоча планувалось працевлаштування десяти працівників. Плюс два працівника — ті, що займаються вивезенням сміття.

– Вирішили запустити лінію навіть не на повну потужність, щоб її обкатати, і щоб працівники набували досвід. Тим часом потрібно закрити багато питань і з технікою, і з майданчиками для збору сміття. А для цього необхідно підключати гранти, – продовжує очільник району. – Зараз у райцентрі немає сміттєвих контейнерів. Два рази на тиждень їздить машина та збирає відходи по вулицях згідно графіку.

Нагадаємо, перші випробування сміттєсортувальної лінії планували провести у червні

Фото: vin.gov.ua

Коментарі    Оновити список коментарів

Вадим Шмагалов
0 # Вадим Шмагалов 05.09.2017, 13:30
Все в Укріїні робиться "через основу ніг" або трохи нижче пупа або нижче спини. Хотіли, як краще, а вийшло... "традиційно".
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Вадим Шмагалов
0 # Вадим Шмагалов 05.09.2017, 13:31
Пробачаюсь. Слід читати "в Україні". Далі по тексту посту.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення