зустріч депутатів ат патрульних у Вінниці фото

Мчався зі швидкістю до 200 кілометрів за годину — вінницькі поліцейські розслідують аварію на стрижавському мосту

12 вересня 2017, 15:05

Про це нині йшлося на зустрічі депутатів Вінницької обласної ради з керівництвом управління патрульної поліції у місті Вінниця

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Мчався зі швидкістю до 200 кілометрів за годину — вінницькі поліцейські розслідують аварію на стрижавському мосту

    Додати коментар


Пасажири та водій були в стані алкогольного сп'яніння, а водій їхав зі швидкістю 190-200 кілометрів за годину — такі попередні дані слідства в резонансній аварії на стрижавському мосту. Про це нині йшлося на зустрічі депутатів Вінницької обласної ради з керівництвом управління патрульної поліції у місті Вінниця, передає Vlasno.info.

Сьогодні патрульні поліцейські звітували перед депутатами обласної ради про результати виконаної роботи. Прийшло, щоправда, лише четверо депутатів, однак зустріч таки відбулася: патрульна поліція звітувала, депутати запитували.
зустріч депутатів ат патрульних у Вінниці фото

Так, депутат Геннадій Мазур запитав про хід слідства щодо резонансної аварії на стрижавському мосту, яка забрала життя однієї людини. Депутат просив відповісти, якщо є змога, чиєю таки є провина: дорожників чи водія іномарки.
Геннадій Мазур фото

Заступник начальника управління патрульної поліції у місті Вінниця Євгеній Дмитрієнко відповів, що одразу після того, як одного з пасажирів прооперували, поліція говорила з ним.
Євгеній Дмітрієнко фото
Євгеній Дмитрієнко

– Він розповів, що всі пасажири, і водій у тому числі, були напідпитку. Коли вони виїхали з Вінниці в напрямку Стрижавки, то одразу натиснув на газ. Швидкість руху досягала 190-200 кілометрів за годину — цей факт уже підтверджено слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, – розповів Євгеній Дмитрієнко. – За словами пасажирів, вони попереджали водія, аби він так не гнав, не маневрував, але він не прислухався.

Нагадаємо, що внаслідок аварії на мосту, де тривають ремонтні роботи, загинула 33-річна жінка, водій та ще двоє пасажирів опинилися в лікарні.

Фото Людмили Кліщук

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення