суд у справі депутата Володимира Криська фото

Прокуратура просить майже півмільйона застави для депутата Криська – стан у підозрюваного погіршився

14 вересня 2017, 11:30

Сьогодні колегія суддів Апеляційного суду Вінницької області мала розглянути апеляційну скаргу прокуратури Вінницької області щодо міри запобіжного заходу для депутата Вінницької обласної ради Володимира Криська

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Прокуратура просить майже півмільйона застави для депутата Криська – стан у підозрюваного погіршився

    Додати коментар

Сьогодні колегія суддів Апеляційного суду Вінницької області мала розглянути апеляційну скаргу прокуратури Вінницької області щодо міри запобіжного заходу для депутата Вінницької обласної ради Володимира Криська, повідомляє Vlasno.info.

Нагадаємо, до Криська застосовували привід до суду, аби обрати міру запобіжного заходу, бо у підозрюваного погіршився стан здоров'я

Восьмого вересня слідчий суддя Вінницького міського суду Андрій Михайленко таки обрав міру запобіжного заходу для Криська: два місяці у слідчому ізоляторі із можливістю внесення застави у розмірі 80 тисяч гривень.

У прокуратурі вирішили, що це замалий розмір застави та подали апеляційну скаргу, аби суму збільшити.

У суді з'ясувалося, що заставу за Криська вже внесли.

Наразі підозрюваний перебуває на стаціонарному лікуванні, за словами адвоката Криська, стан його підзахисного погіршився , тому підозрюваний не може брати участь у слідчих діях та у судовому засіданні.

Оскільки участь підозрюваного є обов'язковою у судовому засіданні, тому нині розглядати клопотання немає змоги. Розгляд скарги відклали на 21 вересня.

Прокурори у апеляційній скарзі просять заставу у розмірі 480 тисяч гривень - майже півмільйона.

Нагадаємо, Володимира Криська затримали співробітники прокуратури та Служби безпеки України за, нібито, отримання хабара у розмірі три тисячі доларів.

Фото Людмили Кліщук

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення