Вінницька облрада фото

У Вінницькій облраді з'явиться новий депутат

24 вересня 2017, 15:36

На черговій сесії Вінницької облради планують представити нового депутата

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінницькій облраді з'явиться новий депутат

    Додати коментар


На черговій сесії Вінницької облради планують представити нового депутата. Ним має стати Микола Вінничук, який зараз є депутатом Літинської райради, повідомляє Vlasno.info.

– Я наступний в рейтингу за кількістю голосів виборців, – говорить Вінничук. Він після смерті його однопартійця Ігоря М'ясківського і повинен зайняти місце у фракції. – В мене облрада не була самоціллю, я в райраді депутат вже п'ятого скликання підряд. Проте, якщо так сталося, то піду в облраду. Тільки щось виборча комісія не поспішає у мене документи брати. Так можна й до сесії не встигнути.

Втім, у Вінницькій обласній виборчій комісії зазначають, що у них фактично депутатом є М'ясківський.

– Ми не можемо апелювати новинами. Нам потрібні документи. Свідоцтво про смерть і заява від партії. Мовляв, просимо видалити зі списків одного депутата та зареєструвати іншого, – наголошує заступник голови комісії Олександр Грустілін. – Але досі ми їх не отримали.

Натомість у прес-службі партії запевняють, що якраз подали усі документи. Тому до сесії обласної ради, яка відбудеться 28 вересня, депутата мають представити.

На сайті ЦВК Микола Вінничук записаний як пенсіонер. І мешкає у селі Городище Літинського району.

Фото: Vlasno.info

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення