опалювальний сезон фото

Опалювальний сезон на Вінниччині починатимуть «за заявками» та термометром

02 жовтня 2017, 19:07

Соціальні заклади підключатимуть до тепла по заявках, поки температура достатньо не впаде

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Опалювальний сезон на Вінниччині починатимуть «за заявками» та термометром

  адміністратор   Додати коментар

Соціальні заклади підключатимуть до тепла по заявках, поки температура достатньо не впаде. Про це повідомляє кореспондент Vlasno.info.
Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко під онлайн час прес-конференції закликав міських голів та голів адміністрацій стежити за температурою повітря у містах і як тільки термометр покаже позначку у вісім градусів. Він зауважив, що таку температуру прогнозують на 15 жовтня.

Соціальні заклади: школи, садочки, лікарні і тому подібне почнуть опалювати по заявках і раніше, якщо у приміщенні буде менше 16 градусів.

— У приміщеннях, де знаходяться діти або хворі люди має бути тепло, — зауважив Геннадій Зубко.

Голова Вінницької ОДА Валерій Коровій зауважив, що Вінницька область готова майже на сто відсотків. Єдиним слабким місцем стали п'ять закладів, які постраждали від вибухів на калинівському арсеналі, та ситуацію обіцяють налагодити уже найближчими днями.

— В цілому область, соціальна сфера і житлова на 100% готові до опалювального сезону, за виключенням п'яти об'єктів соціальної сфери, які попали в зону ураження в зв'язку з подіями на калинівському арсеналі. В нас є чітке бачення врегулювання ситуації і протягом найближчих двох тижнів ситуація буде забезпечена на сто відсотків готовності об'єктів, — наголосив Валерій Коровій.

За наступну добу влада обіцяє відновити покрівлі у пошкоджених вибухом будинках, адже насувається сезон дощів.

Фото Ольги Бунич


  адміністратор   02 жовт. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення