video-vlasno

Здобуття Генерального плану та близько 20 розслідувань – Центр громадського контролю «Дій Вінниця»

03 січня 2018, 11:47

Центр громадського контролю "Дій Вінниця" звітує за перший рік своєї роботи

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Здобуття Генерального плану та близько 20 розслідувань – Центр громадського контролю «Дій Вінниця»

    Додати коментар

Підсумки діяльності за 2017 рік підбили на круглому столі учасники проекту Центу громадського контролю «Дій!-Вінниця».
Це один з п'яти центрів в Україні , що працює у рамках проекту мережі центрів громадського контролю «Дій!» міжнародної Чеської громадської організації «Людина в Біді» за фінансової підтримки Європейського Союзу. У Вінниці проект реалізується громадською організацією «Агенція журналістських розслідувань»

Цьогоріч вперше у Вінниці визначили переможців конкурсу «Індекс дотримання прав людини міською владою «Вінниця дій!» від мережі центрів громадського контролю "ДІЙ!", який проводили серед посадовців та депутатів Вінницької міськради, громадських активістів та лікарів. Цей проект учасники круглого столу хочуть продовжити і у наступному році.

Центр громадського контролю "Дій Вінниця" сподівається на активність громади у наступному році, бо без допомоги самих вінничан досягти успіху неможливо.

Кореспондентка: Любов Завальнюк
Оператор, монтажер: Олександр Асадчих, Сергій Вишньовський

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення