Те що майже всі житлові комплекси будуються у Вінниці з порушеннями законодавства – ми це неодноразово доводили

Замість 10 поверхів збудували 12 – «схема» вінницького забудовника

22 січня 2018, 20:37

Те що майже всі житлові комплекси будуються у Вінниці з порушеннями законодавства – ми це неодноразово доводили

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Замість 10 поверхів збудували 12 – «схема» вінницького забудовника

    Коментарі (1)

Те що майже всі житлові комплекси будуються у Вінниці з порушеннями законодавства – ми це неодноразово доводили. Порушення забудовників бувають різні: починаючи від ухилення плану забудови і закінчуючи відсутністю всіх дозвільних документів, включаючи заборону суду на будівельні роботи. Сьогодні розглянемо житловий будинок по вулиці 600-річчя, забудовник якого є ТОВ «Вінницябуд», повідомляє Vlasno.info

Житловий будинок розташований у промисловій зоні між АЗС,головним управлінням ДСНС України у Вінницький області та іншими підприємствами. Зазвичай, всі подібні забудови суперечать генеральному плану міста та плану зонування, але не цей новобуд. На цьому місці передбачали житловий будинок вже не перший рік.

vinnitsiabud-1

vinnitsiabud-2

vinnitsiabud-3

Але є одна цікава особливість житлового комплексу від ТОВ «Вінницябуд». Біля будинку на паркані зображений проект  цього комплексу. На ньому будинок має 10 поверхів, а по факту – 12 поверхів.

vinnitsiabud-4

vinnitsiabud-5

Зателефонувавши до ТОВ «Вінницябуд»,нам відповіли, що такий факт є і приходьте до нас, щоб ми вам показали відповідні дозвільні документи. Але прийшовши до них, журналістам одразу відповіли, щоб ми надіслали офіційний запит, на який вони нададуть відповідь. Журналісти не дочекавшись відповіді від забудовника, через тиждень знов зателефонували до ТОВ «Вінницябуд». У відповідь почули чергову обіцянку, що відповідь буде нам надана на днях. Окрім цього, ми ще до них неодноразово звертались, але відповіді ніхто так і не надав.

Можна зробити висновок, що ТОВ «Вінницябуд» незаконно надбудував ці два поверхи, тому приховує дану інформацію.

Vlasno.info продовжує слідкувати за будівництвами Вінниці.

vinnitsiabud-6

vinnitsiabud-7

vinnitsiabud-8

vinnitsiabud-9

vinnitsiabud-10

vinnitsiabud-11

vinnitsiabud-12

vinnitsiabud-13

фото автора

 

Коментарі    Оновити список коментарів

Сергій
+1 # Сергій 23.01.2018, 11:07
Журналістам слід було-б звернутися також в контролюючі органи - архітектуру, ДАБІ. Цікаво що скажуть там.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення