Батько прем'єр-міністра України носить годинник лише за 3 тис грн

Вінницькі депутати носять елітні годинники вартістю в кілька сотень тисяч доларів

25 січня 2018, 13:05

Батько прем'єр-міністра України носить годинник лише за 3 тис грн

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницькі депутати носять елітні годинники вартістю в кілька сотень тисяч доларів

  адміністратор   Коментарі (1)


Журналісти проаналізували декларації депутатів Вінницької міської ради та чиновників і знайшли в них багато дорогих та престижних годинників, повідомляє Vlasno.info з посиланням на vajr.info. Ролекс, Картьє, Бреге, Патек Філіп, Уліс Нарден, Вашерон Константин – годинникові швейцарські бренди вартістю від кількох десятків до кількох сотень тисяч доларів чи євро. Деякі моделі у депутатів ідентифікувати не вдалося, але за ціновою політикою фірми, вони коштують приблизно, як престижний позашляховик, велика квартира чи заміський котедж.

Бабій Петро Валерійович
Секретар постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та комунальної власності, колишній "регіонал", а тепер депутат від Вінницької Європейської стратегії (ВЄС) задекларував два дорогих годинники Patek Phillippe, ціни яких варіюються від 18000-2 000000 доларів та Breguet від 8 000 — 800 000 доларів

Patek-Phillippe

Гройсман Борис Ісаакович
Тато прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана та депутат Вінницької міськради задекларував два елітних годинники. Годинник фірми Patek Phillippe, різні моделі якої мають велику різницю в цінах: від 18 000 до 2 000 000 доларів.
Вартість другого задекларованого годинника Ulysse Nardin, в залежності від моделі коливається від 15 000-700 000 доларів.
Часто журналісти помічають на руці у Бориса Ісааковича нагородний годинник з символікою «Верховна рада України». На одному із сайтів аукціону схожий годинник вартує лише близько 3 000 гривень. Такі годинники виготовляє на замовлення Київський годинниковий завод.

grojsman

Дан Олександр Юрійович
Серед цінного майна, депутат міської ради вказує чотири годинники, один з яких належить дружині, та колекцію старовинних монет. Першим в списку елітних годинників є славнозвісна компанія Rolex, модель невідома, але ціни на них коливаються від 5 000 до 270 000 доларів. Схожий годинник цієї марки є на руці у Олександра Юрійовича
Корпус та браслет годинника оздоблені з жовтого золота у 18 каратів, водостійкі. Сапфірове скло із захистом від подряпин. Встановлений швейцарський хронометр, що видається надточними годинами, які успішно пройшли тестування в Офіційному швейцарському інституті хронометрії. Він оснащений спіраллю Parachrom, що забезпечує більш надійний захист від струсів і температурних змін.
Також, серед інших брендів у власності депутата є годинники фірми Breguet вартістю від 10 000 до 800 000 доларів та AudemarsPiguet з цінниками, які стартують від 20 000 до майже 2 000 000 доларів.

Audemars-piguet-royal-oak-chronograph-yellow-gold-6

Задорожнюк Павло Миколайович
Павло Миколайович володіє колекцією старовинних монет, також має колекцію старовинних ікон та елітні годинники. Хронометр марки Breguet, ціни якої коливаються від 100 00 до 800 000 доларів та Audemars Piguet. Ціна годинників цієї марки стартує від 20 000 до майже 2 000 000 доларів. Також у колекції депутата є годинник фірми Vacheron Constantin, ціни на які стартують від близько 20 000 — до майже 1 500 000 доларів США

vacheron-constantin

Моргунов Сергій Анатолійович
Міський голова Вінниці володіє багатьма цінними статками і також має вишуканий смак до годинників.
У власності очільника міста є чотири годинники. Два годинники марки Breguet, які коштують від 10 000 — 870 000 доларів. Але в більшості випадків для «виходу в люди» Сергій Анатолійович обирає престижну марку Vacheron Constantin. Ціни на годинники цієї фірми починаються від 20 000 і коливаються майже до 2 000 000 доларів. Два хронометри цієї марки журналісти помітили у нього на різних заходах .
Цей годинник має ремінець з шкіри алігатора, випуск лімітований кількістю 340 штук, водостійкий, з функцією хронографу.
Корпус цього годинника оздоблений білим золотом 18 каратів та накритий сапфіровим склом, яке не дряпається та має антивідблискову дію. Ремінець з шкіри алігатора з золотою вставкою 18 каратів, водостійкий.

morgunov

Скоромний Ігор Олександрович
Депутат Скоромний в декларації вказав навіть моделі своїх чотирьох годинників.
У своїй колекції Ігор Олександрович має хронометр марки Ulysse Nardin, модель 1186-126, вартість яких бере початок від 30 000 до 50 000 доларів.
Корпус моделей годинників виготовлений з 18 каратного рожевого золота, ремінець може бути з каучуку або шкіри алігатора з вставками з рожевого золота. Мануфактурний калібр з автоматичним підзаведенням UN-118 працює на 50 каменях. Деталі механізму виконані із застосуванням кремнієвої технології.
Ще один годинник – Breitling Navitimer, ціна якого, згідно сайту продажу люксових годинників коливається від 7 000 — майже 57 000 доларів.
Корпус колекції годинників цієї моделі виготовляється з рожевого золота або з високоякісної антикорозійної сталі, ремінець може бути виготовлений з шкіри алігатора, каучуку чи навіть золота, мають багатофункціональний циферблат з хронографом та хронометром, який накритий сапфіровим склом.

skromnyj
Також у власності депутата є годинники марки PatekPhillippe, що вартує від 18 000-2 000 000 доларів та годинник марки OMEGA. Це найдешевший хронометр з вище перерахованих, вартість якого становить від 4 000 — 130 000 доларів.
Але у Ігоря Олександровича, є ще один годинник, який у декларації не вказаний. З цим наручним аксесуаром депутат міської ради постійно відвідує засідання сесій міськради.
Корпус цього хронометра виготовляється з полірованої і сатинованої нержавіючої сталі. Водонепроникні з хронографом та ремінцем з шкіри алігатора. В середині корпуса встановлений автоматичний механізм El Primero.
Завдяки сайту Національної Агенції з питань Запобігання корупції, знаходимо інформацію, як встановлюється вартість на цінне рухоме майно (крім автомобілів), які підлягають декларуванню.
Якщо пан Скоромний не носить підробку, то такий годинник приблизно вартує понад вісім тисяч доларів та має бути задекларований.

Ткачук Ігор Віталійович
Колишній очільник Укрпошти, нині керівник в Одеській філії адміністрації морських портів України, а також депутат вінницької міськради має «колекцію» дорогих годинників на всі випадки:
Годинник марки Audemars Piguet, модель Royal Oak Selfwinding , який згідно сайту продажу елітних хронометрів вартує 32 тисячі доларів.
Корпус та вставки на ремінці цього годинника з рожевого золота 18 каратів, сам ремінець з шкіри алігатора, має водонепроникну здатність.
Ще один задекларований годинник фірми Breitling, ціна годинників цієї фірми стартує від 3 000 — майже 200 000 доларів.
Схожий часомір цієї марки носить Ігор Віталійович.
Корпус, всередині якого міститься виготовлений Мануфактурою механізм з автопідзаводом, що пройшов офіційну хронометричну сертифікацію, забезпечує водонепроникність на глибині до 200 метрів (660 футів)."Бронзова" версія пропонується на ексклюзивному ремінці, виконаному з комбінації каучуку і телячої шкіри. Сапфірове, антиблікове скло.

tkachuk
Також у колекції пана Ткачука є хронометри марки Breguet, цінова політика якої варіюється 10 000 до 800 000 доларів та годинник марки Maurice Lacroix, ціни якої стартують від 5 000 — 20 000 доларів
Окрім часомірів, Ігор Віталійович має низку ювелірних виробів з дорогоцінних металів та інкрустованим з дорогоцінним камінням, колекції монет, поштових марок та конвертів.

Яблонський Павло Васильович
Секретар Вінницької міської ради та «права рука» міського голови Сергія Моргунова, має найбільшу колекцію дорогоцінних годинників, яка вказана в декларації – п'ять для себе та два для дружини.
Ulysse Nardin (ціни яких стартують від 7 500 до понад 800 000 доларів), Girard-Perregaux (від 8 000 до 500 000 доларів), PatekPhilippe (від 16 500 до космічних 2 200 000 доларів) Raymond Weil, (від 3 000 — 15 000 доларів). Breguet (від 10 000– 800 000 доларів).
У дружини Павла Васильовича, також є декілька годинників: UlysseNardin, (від 6 500 — 83 000 доларів) та Breguet ,цінники починаються від 15 500 — 650 000 доларів.

ulysse-nardin-jablonski

Фото: vajr.info


  адміністратор   25 січ. 2018 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Володимир
0 # Володимир 22.05.2019, 02:23
Отак живуть скромні слуги Народу.
А на нас міни сиплять.....
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення