Мешканці цього району закликають під'єднати їх до міської мережі водопостачання

Вінничани на Старому місті і досі живуть без водопроводу

22 лютого 2018, 10:47

Мешканці цього району закликають під'єднати їх до міської мережі водопостачання

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінничани на Старому місті і досі живуть без водопроводу

  адміністратор   Коментарі (1)

Жителі центральної частини Старого міста у Вінниці і досі живуть без водопостачання, про це інформує Vlasno.info з посиланням на Єдину систему місцевих петицій.

Користуватись водою із колодязів вимушені вінничани, які проживають по вулиці Д. Нечая, А. Свидницького, І. Сірка та Кутузова. Проте, частина колодязів у цьому районі пересихає, а у інших вода стає непридатною до вживання.

Тому, мешканці цього району просять розглянути питання проведення водогону на зазначених вулицях, та під'єднати їх до мережі водопостачання міста.

Для того, щоб проголосувати за петицію залишилось 13 днів. Станом на 21 лютого, петицію підписали дві особи із 350 необхідних.

 

 

Фото: ukrainianwall.com


  адміністратор   22 лют. 2018 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Юля
0 # Юля 22.02.2018, 19:54
Не лише на цих вулицях, на інших також. А ще без асфальту і нормального (частіше ніж раз на годину) громадського транспорту і багато ще без чого.Але й по 20000грн з кишені мало хто дасть за той водогін і каналізацію.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення