Істеблішмент Вінниці віддає перевагу готельній справі.

Заступник вінницького мера задекларував дивіденди від свого готелю

22 лютого 2018, 20:37

Істеблішмент Вінниці віддає перевагу готельній справі.

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Заступник вінницького мера задекларував дивіденди від свого готелю

    Коментарі (1)

Істеблішмент Вінниці віддає перевагу готельній справі. Завтра, 23 лютого, на сесії міської ради планується дати дозвіл на викуп земельної ділянки, під своїм незаконно побудованим готелем, екс-меру Дмитру Дворкісу. Має також свій готель й заступник мера Сергій Матусяк. Він, 21 лютого, задекларував дивіденди  у 97 477 гривень від свого підприємства ТОВ фірма «Добродій», повідомляє Vlasno.info

Це готельний комплекс, який знаходиться на вулиці Миколи Амосова, 7-А

– Там, де зараз готельний комплекс, раніше була наша котельня. У 1990-х роках була постанова, щоб передати всі університетські котельні на баланс міста. Так було по всій Україні. А потім вже керівництво міста передало цю котельню готельному комплексу. Це було давно, і тоді керівником університету я ще не був, – каже ректор Вінницького національного медичного університету Василь Мороз.

Відповідно до аналітичної системи YouControl, ТОВ фірма «Добродій» має двох кінцевих бенефіціарних власників – Сергій Матусяк та Юрій Бобрик. Статутний капітал підприємства 5 000 000 гривень. Заступник мера вклав у підприємство 41 % відсоток від цієї суми – 2 050 000 гривень.

Окрім готелю, разом із підприємцем Володимиром Бровко, заступник мера володіє нежитловою будівлею площею 589,9 квадратних метри по вулиці Магістратській (Першотравнева), 20. Тут знаходяться стоматологічна клініка та сауна.

biznes-sergiya-matusyaka-1

Родині заступника мера належить підприємство «Подільські млинці».

biznes-sergiya-matusyaka-2

Взагалі, Сергія Матусяка можна назвати вже старожилом місцевої влади.

biznes-sergiya-matusyaka-3

Він займає посаду заступника вінницького міського голови ще з часів правління Віктора Ющенка, з 2005 року.

Фото Vlasno.info

Коментарі    Оновити список коментарів

Olga Gandurska
+4 # Olga Gandurska 22.02.2018, 21:46
Доречі, цей пан жодного дня не працював у бізнесі, а усе "заробив" прицюючи держслужбовцем у Вінницькій міській раді. Це типовий приклад як грабують громаду.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення