Про впорядкування питань по "Кіно-Поділля" говорили на бюджетній комісії облради

Остаточна ліквідація «Вінницякіно» вимагає точного обміру землі

10 березня 2018, 18:39

Про впорядкування питань по "Кіно-Поділля" говорили на бюджетній комісії облради

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Остаточна ліквідація «Вінницякіно» вимагає точного обміру землі

    Коментарі (2)

Щоб забезпечити створення належних умов для розвитку національної кінематографії та кіномистецтв, у Вінницькій області відбулись зміни в мережі закладів культури обласного підпорядкування. Vlasno.info вже писав, що замість обласного комунального підприємства "Вінницякіно" створять новий комунальний заклад "Центр кіномистецтва та культури "Кіно-Поділля". Проте, процес ліквідації "Вінницякіно" ще не завершений.

Наразі управлінню культури і мистецтв Вінницької облдержадміністрації залишилось закінчити процедуру ліквідації. І щоб остаточно закрити КП "Вінницякіно", державний реєстратор вимагає внести зміни в проект рішення про вилучення земельних ділянок і будівель. Тобто, земельні ділянки КЗ "Центр кіномистецтва та культури "Кіно-Поділля" були ідентичними з КП "Вінницякіно".

— У "Кіно-Поділля" ми плануємо зайнятися розвитком кіномистецтва, потрібно розширяти свої можливості. Будемо старатися, щоб цей новий заклад цікавив людей різних вікових категорій, — розповідає начальник культури і туризму Вінницької обласної адміністрації Станіслав Городинський.

Керуючись Законом України "Про культуру", Вінницька облрада розпочинає прийом пропозицій від громадських організацій у сфері культури щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на посаду директора комунального закладу.

Нагадаємо, на території ліквідованого "Вінницякіно" буде три музеї.

http://vlasno.info/politika/vlada/mistseva/item/15482-na-terytorii-likvidovanoho-vinnytsiakino-bude-try-muzei

Фото: narodna-pravda.ua

Коментарі    Оновити список коментарів

Вадим Шмагалов
+1 # Вадим Шмагалов 11.03.2018, 08:20
Я нічого поганого не маю проти церков та музеів. Це два елементи культури та духовності націі. Але Вінниця поступово перетворюється в суцільну Церкву та... А може, краще саму Вінницю перетворемо в музей... одного міста. Міста корупціі і зневаги до територіальноі громади? На мою думку, "Вінницякіно" краще перетворити на "Вінницьку кіностудію документальних та художніх фільмів". І створити цю кіностудію повинна громада міста і області. Ресурс є. Залишилось знайти бажання.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Вова
0 # Вова 11.03.2018, 15:18
Пане Вадиме, а хто буде фінансувати, пропонований Вами заклад? - Давайте почнем з Вас, скільки Ви можете вкласти грошей, для сплати за ком.послуги приміщення "Вінницякіно", що ви знаєте про кіно і кіностудію, щоб очолити те що Ви пропонуєте - "Вінницьку кіностудію документальних та художніх фільмів", і саме останнє, яка з тієї пропозиції буде рентабельність??????
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення