В Тульчинському районі привітали зі святом 26 ветеранів Світової війни

«Тільки один ветеран зміг бути на урочистостях» – на Вінниччині відзначили 74-ту річницю визволення рідного краю

15 березня 2018, 14:51

В Тульчинському районі привітали зі святом 26 ветеранів Світової війни

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Тільки один ветеран зміг бути на урочистостях» – на Вінниччині відзначили 74-ту річницю визволення рідного краю

    Додати коментар

14 та 15 березня Тульчинська громада відзначає 74-ту річницю визволення Тульчинщини від нацистських загарбників у роки Другої світової війни. Сивочолим ветеранам вручили почесні грамоти, нецільову матеріальну допомогу та квіти, повідомляє Vlasno.info.

Урочистості пройшли у Тульчинській дитячій музичній школі. Для присутніх митці місцевого Будинку культури та вихованці музичної школи підготували тематичний концерт. На заході вшановували визволителів Тульчинщини у Другій світовій війні, а також віддали шану полеглим захисникам незалежної України в зоні проведення АТО.

— Було дуже багато молоді, яким розповіли історію визволення краю. На жаль, через поважний вік тільки один ветеран зміг відвідати урочистості. Але тим, хто не мав змоги прийти, представники місцевої влади подякували особисто, відвідавши їх за місцем проживання. Також запросили учасників АТО, щоб привітали їх з Днем добровольця, — повідомляє заступник голови Тульчинської районої ради Надія Григорьєва.

За словами Надії Іванівни, подарувати радість і увагу літнім людям це найменше, чим ми можемо їм подякувати.

— Кожного року відзначаємо це свято. На жаль, концерт не змогли відвідати усі ветерани, але ми з повагою зачитали прізвища усіх. В районі ще є двадцять шість ветеранів, але, на жаль, був присутній тільки один ветеран. На урочистостях розповідали про Другу світову війну і ситуацію на Сході України. Так би мовити, проводили історичну паралель з нашими дідами, — розповідає директор Будинку культури Наталія Пашкевич.

Ветеранів війни та праці, які не прийшли до музичної школи, відвідали працівники Тульчинської районної державної адміністрації, районної ради та місцевого самоврядування.

veteran-2 1veteran-3 1veteran-4 1veteran-1 1

Читайте також: Родини загиблих добровольців воліють, аби влада пам'ятала їх синів.

Фото:tulchin-rada.org.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення