Жителі Криму показали низьку явку на виборах

Вибори у Криму: Чубаров заявив про тиск на кримських татар

18 березня 2018, 19:31

 Жителі Криму показали низьку явку на виборах

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вибори у Криму: Чубаров заявив про тиск на кримських татар

  адміністратор   Коментарі (2)

На виборах у Криму спостерігається низька явка та зафіксовано факти тиску на кримських татар. Про це заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров в ефірі каналу "112 Україна", інформує Vlasno.info.

"Нас вразила маленька кількість людей, які пішли і йдуть на вибори. Ми очікували такого від кримськотатарського народу, від наших співвітчизників, що вони здебільшого не підуть", - зазначив він.

Крім того, за даними Чубарова, низьку явку зафіксовано не тільки серед кримських татар, а й серед інших жителів Криму. Також Чубаров розповів і про факти тиску на кримських татар.

"Телефонують всім керівникам бюджетних підприємств, закладів, лікарень, шкіл, бо керівників зобов'язали відповідати за своїх працівників, незважаючи на те, де вони проживають та на яких дільницях будуть голосувати", - розповів голова Меджлісу.

 

Фото: ill.in.ua


  адміністратор   18 бер. 2018 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Володимир Іващенко
0 # Володимир Іващенко 19.03.2018, 00:12
низька явка - це 15-20%, а 63%, а в Севастополі - 74% - це дуже висока явка - так навіщо дурити себе і нас вдаваним спротивом жителів Криму? В що Чубаров грається?
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Игорь Рогов
0 # Игорь Рогов 18.03.2018, 21:50
Явка на вибори в Криму перевищила 63%, виборчі дільниці закрилися, а кримськотатарських всі потопають і потопають
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення