Свідки кажуть, що силовики буквально увірвалися в громадську приймальню депутата

Обшук у вінницького депутата проводить Генпрокуратура

30 жовтня 2018, 13:34

Свідки кажуть, що силовики буквально увірвалися в громадську приймальню депутата

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Обшук у вінницького депутата проводить Генпрокуратура

    Додати коментар

З самого ранку в офісі депутата Вінницької міської ради Павла Задорожнюка на Пушкіна, 6, (за міськвиконкомом), триває обшук. Журналістам, які прибули на місце події, молоді люди в цивільному повідомили, що в даному приміщенні проводить слідчі дії Генеральна прокуратура України, повідомляє Vlasno.info.

7db160bf373b0765b084bfc22d0899cc XL

Депутат Вінницької міської ради Паво Задорожнюк

Двері громадської приймальні депутата Вінницької міськради Павла Задорожнюка закриті зсередини. Зовні ніщо не розповідає про те, що за ними відбувається, не чути жодних звуків. Відомо лише зі слів свідків, що туди "увірвалися" близько десятка людей у цивільному, за попередніми даними - працівники СБУ і прокуратури. Подейкують, що силовики виламали вікно, аби потрапити в приміщення. Але, візуально про це ніщо не нагадує, вікна на місці. Журналістів, які прибули до офіса, всередину не пускають, до них ніхто не виходить і не пояснює, що відбувається. Так триває протягом години.

 DSC4870 1

 DSC4871 1

Нарешті з'являються депутати міськради і адвокат, які заходять в "захоплений" офіс. Журналістам слідом за ними вдається на мить проскочити в приміщення.Там ми бачимо людей в цивільному і камуфляжах, причому людей в цивільному більше. Помітивши відеокамеру і фотоапарати, до преси стрімголов кидається молодий чоловік, який вимагає журналістів вийти. На запитання медійників, що тут відбувається, і на прохання показати посвідчення, каже, що тут проводить обшук Генеральна прокуратура, обіцяє показати посвідчення, але так і не показує, вимагає медійників вийти, вигукує "не заважайте слідчим діям", штовхає в плечі відеооператора телеканала "ВІТА". Коли журналісти опиняються на вулиці, двері за нами зачиняються.

 DSC4874 1

 DSC4877 1

 DSC4878 1

 DSC4879 1

 DSC4880 1

 DSC4881 1

Що відбувається в приймальні депутат Задорожнюка і чому - достеменно так і невідомо. Очікуємо на офіційні заяви самого пана депутата, силовиків і міської влади.

Читайте, також:Депутат-мільйонер Вінницької міськради приховує свій бізнес та нерухомість 
фото: Сергій Булоус, Vlasno.info

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення