Павло Задорожнбк фото

Депутат-мільйонер Вінницької міськради приховує свій бізнес та нерухомість

17 червня 2017, 20:25

«Старою гвардією» сміливо можна назвати депутата Вінницької міської ради Павла Задорожнюка

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Депутат-мільйонер Вінницької міськради приховує свій бізнес та нерухомість

    Коментарі (3)


«Старою гвардією» сміливо можна назвати депутата Вінницької міської ради Павла Задорожнюка. Він був депутатом міськради 5,6 і тепер 7 скликання, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Проживає він у житловому будинку площею 421,4 квадратних метри, який розташований недалеко від Вінницького міського палацу дітей та юнацтва.
статки Павла Загороднюка фото
фото: google.com.ua/maps

У селі Нестерварка, що перед Тульчином, Павлу Задорожнюку належить 11/200 частина нежитлової будівлі площею 6851,1 квадратних метрів.
статки Павла Загороднюка фото

У депутата також є квартира площею 84,2 квадратних метри по вулиці Пушкіна у Вінниці. З рухомого майна він задекларував Range Rover 2014 року випуску. Це авто юридично належить, скоріше за все, його родичці Людмилі Задрожнюк. Зареєстровано на неї авто було у травні 2016 року. На Людмилу Задорожнюк зареєстровано вісім фірм, які знаходяться у Вінниці. Ці підприємства займаються нерухомістю, торгівлею та охороною. Окрім фірм, на неї зареєстроване житлове приміщення площею 25,6 квадратних метри, яке знаходиться поблизу будинку Павла Задорожнюка.

Від зайняття підприємницькою діяльністю, депутат міськради задекларував 974 800 гривень за 2016 рік. Але він не задекларував ніяких підприємств, які мають дають цей прибуток. Скоріше за все, він зареєстрував свої фірми на родичів, як, наприклад, у випадку з Людмилою Задорожнюк.

Помічницею депутата Вінницької міськради є Галина Спірідонова. Зареєстрованого на неї рухомого та нерухомого майна, а також підприємств – не виявлено.

На банківських рахунках Павло Задорожнюк тримає 143 915 гривень та 28 655 євро. Готівкою депутат задекларував 397 600 доларів, 253 400 євро та 2 350 000 гривень. Разом це приблизно 21 116 288 гривень.

На сайті Вінницької міської ради вказано, що Павло Задорожнюк одружений на Наталії Задорожнюк. Але депутат у декларації не вказав її у складі своєї родини, тому що вони вже розлучені.  Також Павло Задорожнюк не вказав у декларації свого сина Дениса.
Наталя Задорожнюк фото
Наталя Задорожнюк, фото зі сторінки Наталі Задорожнбк усоцмережі Facebook

Наталія Задорожнюк, відповідно до державного реєстру речових прав на нерухоме майно, має квартиру площею 78,4 квадратних метри по вулиці Професора Шульги (мікрорайон Поділля). Зареєстрована квартира на Наталію Задорожнюк 28 жовтня 2016 року. Цього ж дня на неї зареєстрована інша квартира площею 48,7 квадратних метри по вулиці Генерала Гандзюка, що також знаходиться у мікрорайоні Поділля. У 2015 році Наталія Задорожнюк придбала житловий будинок площею 259 квадратних метри, який знаходиться на провулку Пугачова.
статки Павла Загороднюка фото

Наталія Задорожнюк має своє туристичне агентство «Поділля-Тревел». Вона мандрує світом і рекламує на місцях своє туристично агентство. Наталя встигла побувати у таких країнах: Болгарія, Кіпр, Ізраїль, Італія, Німеччина, Франція, Швеція, Домініканська республіка та інші країни. Вона є серед засновників ще трьох фірм, основний вид діяльності яких: проведення розслідувань, будівництво, нерухомість.

Сину депутата, Денису Задорожнюку, 21 рік. Згідно з реєстром нерухомості, він майже три місяці тому обзавівся квартирою площею 130.3 квадратних метри. Знаходиться квартира у тому ж самому будинку по вулиці Професора Шульги, де й квартира його матері.

У 2015 році у Дениса Задорожнюка з'явилася квартира площею 120.6 квадратних метри у будинку по вулиці Князів Коріатовичів. Ця багатоквартирна будівля знаходиться на березі Південного Бугу.
статки Павла Загороднюка фото
статки Павла Загороднюка фото
статки Павла Загороднюка фото
Фото Влада Боднара

Син депутата міськради може мешкати в цьому домі, тому що біля під'їзду припаркована автівка, яка схожа на ту, яку Денис Задорожнюк публікував на своїй сторінці у фейсбуці.
статки Павла Загороднюка фото
статки Павла Загороднюка фото
фото Влада Боднара

Денис Задорожнюк є членом ОСББ «Буджилгарант-1» цього будинку. При реєстрації ОСББ, син депутата вказав своє місце реєстрації: приватний будинок за адресою вулиця 8 березня у селі Вінницькі Хутори. Цей будинок належить Віктору Вікалюку, який має спільний бізнес з дружиною депутата Наталією Задорожнюк. Будинок має розмір 289,5 квадратних метри і розташований на березі ставку у Вінницьких Хуторах.
статки Павла Загороднюка фото
Головне фото: zadorojnyuk.narod.ru

Коментарі    Оновити список коментарів

я
+8 # я 17.06.2017, 21:12
это капец!зачем им столько всего?!когда вы нажретесь!?
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Руслан Логвинчук
+1 # Руслан Логвинчук 17.06.2017, 20:33
Та всі вони одним миром мазані, як є можливість то крадуть. Самі крадуть, а нам тільки одні заборони клепають. То соц. мережі заборонять, то ще щось типу того. Добре, що хоч ті заборони можна обійти через браузер Фрію. Бо геть було б не весело.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
MrVlad Koper
+2 # MrVlad Koper 19.06.2017, 06:37
руслан, ти вже задовбав своєю рекламою по кожній публікації. тобою б вже сбу мало цікавитись.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення