Андрій Андреєв фото

Вінницький депутат має прибуток від «Картошки»

14 липня 2017, 09:27

Найбільший торгово-розважальний центр Вінниці, мільйонні іпотеки, нерухомість у Києві – депутат міськради Андрій Андреєв

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницький депутат має прибуток від «Картошки»

    Коментарі (4)

Чимало підприємців-мільйонерів є серед депутатів Вінницької міської ради. Серед них Андрій Андреєв, який володіє найбільшим торгово-розважальним центром Вінниці «Мегамолл», повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Нерухомість

У червні 2016 року Андрій Андреєв придбав квартиру на Андрія Первозванного, 4-а площею 114 квадратних метри за 1 149 450 гривень.
майно Андрія Анреєва фото

Депутат міськради родом з міста Лубни Полтавського району. Тому у Лубенському районі, у селі Калайдинці він має житловий будинок площею 51,6 квадратних метри. Окрім цього будинка, Андрій Андреєв має у цьому ж селі дві земельні ділянки площею 22 та 60 сотки. Дружина депутата, Людмила Андреєва, має 22 сотки земельної ділянки для будівництва житлового будинку у селі Петрушки. Цей населений пункт знаходиться на західній околиці Києва.
майно Андрія Анреєва фото

Депутат задекларував квартиру у Києві площею 60,4 квадратних метри. Знаходиться вона у звичайному багатоквартирному будинку по вулиці Курська, 3-Г. Ця квартира для Андрія Андреєва є місцем реєстрації.
майно Андрія Анреєва фото

Належить ця квартира, скоріше за все, його синам Антону Андреєву та Артему Андреєву по договору дарування. Відповідно до держреєстру нерухомості, на Антона Андреєва зареєстрований житловий будинок площею 220,1 квадратний у селі Пухівка. Це північно-східна околиця Києва.
майно Андрія Анреєва фото

Також йому належить квартира площею 118 квадратних метри у Києві по вулиці Єреванська, 18а. Це майно може належати однофамільцю Антона Андреєва, але це дуже малоймовірно.

Депутат Вінницької міської ради Андрій Андреєв, згідно з декларацією, має автівку Lexus RS350 2006 року випуску. Його дружина їздить на автівці Toyota RAV4 2005 року випуску.

Підприємницька діяльність

Андрій Андреєв є серед засновників ТОВ «Вінницьке СКТБ ОПК». Основний вид діяльності підприємства: надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Депутат міської ради вніс 2,06 % у статутний капітал ТОВ «Вінницьке СКТБ ОПК» – 12 715,25 гривень. Керівник підприємства Людмила Ночвіна, яка є помічницею Андрія Андреєва. Цьому підприємству належить земельні ділянки та приміщення торгово-офісного центру «Дастор».
майно Андрія Анреєва фото

Під цю нерухомість, відповідно до реєстру нерухомості, була взята іпотека у 2008 році на суму 15 000 000 гривень.

– Розголошення суми іпотеки, яка була взята на нерухоме майно, не є конфіденційною інформацією, якщо така інформація взята з відкритих джерел. Але треба бути обережним, в реєстрах не вказуються змінення по іпотекам, – каже медіа-юрист Людмила Панкратова.

Окрім «Дастору» у Вінниці, Андрію Андреєву належить «Дастор» в Ужгороді.
майно Андрія Анреєва фото

Відповідно до реєстру МВС, на цей торгово-офісний центр зареєстровано таке рухоме майно: автобуси ПАЗ 32051 та Mercedes-Benz 0345 та вантажний автомобіль MAN TGL 8.180

У Андрія Андреєва є підприємство з оригінальною назвою «Картошка». Адреса підприємства така ж сама, як і у торгового центру «Дастор» у Вінниці. Основний вид діяльності підприємства – діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування. Статутний капітал підприємства 14 150 000 гривень.

– Назва склалася історично, адже раніше підприємство СКТБ ОПК, яке називали «Інститут картоплі», займалося обробкою картоплі. Часи змінилися, змінилися напрямки діяльності, а назву вирішили залишити, тому що вона вкорінилася, так би мовити – каже депутат Вінницької міської ради Андрій Андреєв

Депутат є кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «А.В.П.». Цьому підприємству належать земельні ділянки та будівлі, де знаходиться ужгородський торгово-офісний центр «Дастор». Під заставу цього нерухомого майна була взята іпотека у «Сбербанку Росії» на десятки мільйонів гривень.

ТРЦ «Мегамолл»
майно Андрія Анреєва фото

Андрій Андреєв офіційно себе позиціонує як керівник ТРЦ «Мегамолл». Але юридично земельні ділянки під ТРЦ «Мегамолл» та самі будівлі торгового центру належать київському підприємству ТОВ «Трейдленд». Депутат міськради у підприємстві ніде не фігурує. ТОВ «Трейдленд» будувало льодову арену у цьому торгово-розважальному центрі. На нерухоме майно ТРЦ «Мегамолл» були взяті іпотечні кошти на сотні мільйонів гривень.

У своїй декларації депутат тільки задекларував, що ТРЦ «Мегамолл» є його основним місцем роботи. Андрій Андреєв за 2016 рік заробив там 48 206 гривень. Його дружина також там працює і за минулий рік отримала 25 318 гривень. Депутат міськради задекларував позичених 29 000 000 гривень. Ці кошти йому надав Сергій Заставнюк. Він є підприємцем та помічником народного депутата Роберта Горвата.

Якщо депутат Андрій Андреєв відповів на питання, чому підприємство «Картошка» має таку назву, то на питання журналістів про ТРЦ «Мегамолл», іпотеки та нерухоме майно його родини він відмовився відповідати.

Готівкові кошти родини депутата

Андрій Андреєв задекларував що має готівкою 280 000 доларів та 450 000 гривень. Його дружина, Людмила Андреєва, має 70 000 доларів та 50 000 гривень

Фото: myvin.com.ua та з соціальної мережі Facebook

Коментарі    Оновити список коментарів

Олександр
0 # Олександр 14.07.2017, 15:57
А шо тут поганого коли людина заробляє) він дуже вболіває своєю справою, тому й Мегамолл став таким популярним...
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Анна
+1 # Анна 14.07.2017, 13:40
Як чудово, що нарешті в Україні запрацювало електронне декларування в загальному доступі - кореспондентам "Vlasno...." тепер матеріалу для "писати-не переписати", не виходячі із дому. Депутатів безліч - тепер можна щоденно описувати декларації кожного, позіціонуючи це як цікаві та корисні для суспільства матеріали.

Взагалі, стаття як "дешева заказуха" - пошукали б щось цікавіше, ніж описати електронну декларацію.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
МАРЦЕНЮК Ігор
+6 # МАРЦЕНЮК Ігор 14.07.2017, 11:41
Молодець мужик! Особисто мені він імпонує і як комерсант, і як людина, і як керівник, і як людина з гумором, та навіть як депутат мені здалося що він не вредний...
Ми, як мотоциклетна громадська організація, не одноразово з ним працювали по різним питанням і завжди (ну майже завжди) він йшов на зустріч нашим клопотанням! Так, бували випадки коли він відмовляв в спонсорскій допомозі на організаційні питання якогось заходу і правильно робив - комерція не терпе дурного розбазарювання грошей)).. Но зато коли ми звертаємось до нього про благодійну допомогу наприклад дітям (ми періодично їздимо до обездолених дітей в літні табори), то ще не було випадку коли Андрій Андрійович відмовив!! короче - нормальний чувак!)) А то, що у нього статки є, так було би навпаки підозріло, що у людини депутатокомерсанта їх не було би...
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Влад
+1 # Влад 14.07.2017, 11:57
Так ніхто ж не каже, що це погано, що він має статки. Просто він депутат і представляє інтереси громади. Тому вінничанини як мінімум повинні знати про своїх представників у Вінницькій міській раді
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення