потяг фото

Три сім'ї вінничан тепер відірвані від світу

16 листопада 2015, 18:00

Відсьогодні електропоїзди будуть зупиняться не на всіх станціях

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Три сім'ї вінничан тепер відірвані від світу

    Додати коментар


Відсьогодні електропоїзди будуть зупиняться не на всіх станціях

З 16 листопада 2015 року не всі електропоїзди на перегоні Жмеринка-Козятин будуть зупинятися на всіх зупинках. Найбільше страждатимуть мешканці села Демидівка, де електропоїзд тепер зовсім не буде зупинятися.

Ті електропоїзди, які курсую до 12 години дня, не будуть зупинятися тільки на станції Демидівка. Після обіду електропотяги не зупинятимуться так само на станціях Сигнал, Черепашинці, Стадниця, Порпурівський.
оголошення про відміну залізничних поїздів фото
оголошення про відміну залізничних поїздів фото

Станція Сигнал знаходиться перед самим Козятином і, в управлінні Південно-Західної залізниці мабуть вирішили, що тут вистачає транспортного забезпечення. Станція Черепашинці – посеред поля і тут пасажирів майже немає. Станції Стадниця і Порпурівський знаходиться біля Вінниці і, пасажирів тут не братимуть у другій половині дня. А станцію Демидівку електропоїзд «омине» взагалі.

– Ми взагалі про це не знали. Нам нічого за це не сказали. На станції Демидівка живуть три родини. Вони працюють на залізниці і там їм надали житло. Одна сім'я багатодітна: троє дітей. Як вони тепер будуть добиратися до школи, я не знаю, – каже секретар Демидівської сільської ради Лариса Романюк.

У село Демидівка люди добираються зі станції Могилівка, (а це десь чотири кілометри) бо вона до села знаходиться ближче, ніж Демидівка.

– Ми самі нічим не розпоряджаємося. Нам прийшло розпорядженні з управління Південно-Західної залізниці не зупиняти електропоїзд на цих станціях через нерентабельність. Ось ми і виконали це розпорядження, – каже інженер-технолог Жмеринського вокзалу Наталія Ткачук.

Натомість на новорічні та різдвяні свята планують додати додаткові потяги на Західну Україну, у зв'язку з відкриттям лижного сезону у Карпатах та напливом відпочиваючих.


Фото Влада Боднара

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  МІСЦЕВА ВЛАДА

  наступна публікація Світовий банк моніторить Вінниччину

  попередня публікація Ще 368 вінничан призвуть у військо