представники Світового банку у Вінниці фото

Світовий банк моніторить Вінниччину

16 листопада 2015, 19:30

Світовий банк співфінансуватиме на Вінниччині одразу декілька проектів

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Світовий банк моніторить Вінниччину

    Додати коментар


Світовий банк співфінансуватиме на Вінниччині одразу декілька проектів. У першу чергу, це відкриття кардіологічного центру, у якому надаватимуть діагностичні та лікувальні послуги мешканцям усього регіону. На нього вже виділили 32 млн доларів з фонду організції. Також світових банкірів цікавлять проекти централізованого теплопостачання та покращення послуг водоканалу.
представники Світового банку у Вінниці фото

Сьогодні в рамках систематичного діагностичного аналізу економічної ситуації в Україні Вінницю відвідали представники Світового банку. В рамках моніторингу члени місії зустрілися з головою Вінницької ОДА Валерієм Коровієм.

– У нас заплановані візити в різні частини України, щоб виявити, які проблеми є найпоширенішими і проаналізувати їх, — зауважив координатор програм світового банку в Україні, Білорусі та Молдові Алехандро Седеньо. — Зараз ми в процесі отримання великих обсягів аналітичної інформації і через кілька місяців будемо готові обговорювати нові проекти.
представники Світового банку у Вінниці фото

Місія вже побувала в міській раді та на будмайданчику, де незабаром має бути збудовано кардіоцентр. Загалом і керівник Вінницької області і представники Світового банку налаштовані на співпрацю і ставляться до подальшої роботи досить оптимістично, тож за кілька місяців вінничани зможуть переконатися, наскільки ефективно наша влада використовує сприяння світових фінансових лідерів.

Фото Ірини Басенко

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення