Вороновиця фото

Колишній селищний голова розкрав Вороновицю на 4 мільйони

19 листопада 2015, 15:54

У Вороновиці Вінницького району триває боротьба із наслідками злочинних дій колишнього селищного голови

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Колишній селищний голова розкрав Вороновицю на 4 мільйони

    Коментарі (1)


У Вороновиці Вінницького району триває боротьба із наслідками злочинних дій колишнього селищного голови.

Місцеві мешканці ще з лютого поточного року вимагають повернути їм 6 гектарів землі, які колишня адміністрація селища незаконно передала в приватні руки. Для захисту своїх прав селяни звернулися до суду, проте після вже шістьох засідань серйозних зрушень у справі немає.

Попри це, Ворновицькій громаді таки вдалося частково домогтися справедливості. За результатами місцевих виборів корумпований та замішений в ряді тяжких службових злочинів селищний голова Віктор Стецький поступився посадою самовисуванцю Сергію Якубовському.

– Слава богу, пан Стецький більше не має владних повноважень, – говорить представник Якубовського Дмитро Крошко. – Адже навіть будучи відстороненим від виконання своїх обов'язків за службові порушення він продовжував використовувати адмінресурс у власних цілях, таким чином саботуючи слідчий процес проти себе. Між іншим, проти нього порушено 4 кримінальні справи, які тепер просуватимуться набагато швидше.

Зазначимо, що пан Стецький є власником автопарку Вороновиці. Обурившись на земляків за те що ті знову не обрали його головою, він відмінив частину автобусного маршруту на околиці Вороновиці. Зараз, за повідомленням Дмитра Крошко, ситуація з транспортом в селищі лише погіршилася.

– Після оголошення результатів виборів Стецький без попереджень повністю відмінив всі автобусні маршрути. Люди підняли скандал, адже не можливо ані поїхати відвезти малечу до дитячих садочків, ані поїхати на роботу. Вороновицею зараз можна пересуватися хіба що пішки або на власному транспорті, – говорить він.

Масштаби злодіянь колишнього чиновника просто вражають: за результатами перевірки було виявлено розкрадання коштів з місцевого бюджету на суму 4 мільйони гривень. Особливо обурює тамтешню громаду той факт, що річний бюджет Вороновиць складає таку саму суму. При цьому покидаючи селищну раду, Стецький застосував тактику "випаленої землі".

– Коли до ради увійшов новий голова, то жахнувся від побаченого: з адмінбудівлі вивезли меблі, стільці, картини і навіть обігрівач, – додає пан Крошко. – Працівники ради сидять в верхньому одязі, інтернету та техніки немає.

Не зважаючи на поточні труднощі, місцеві мешканці сподіваються на краще майбутнє з новою селищною радою. Vlasno. Info продовжить інформувати вас про всі перипетії подій навколо Вороновиці.


Фото: bicycle-blog.livejournal.com

Коментарі    Оновити список коментарів

Trust lending
0 # Trust lending 07.12.2018, 14:38
Хороший день
Вам потрібна позика для оплати рахунків? студентський кредит, кредит консолідації боргу, необов'язкова позика, венчурний капітал, Вам потрібна особиста чи комерційна кредит? Вам потрібна позика для інших цілей або вам потрібна позика для інвестування в фабричну ділову компанію тощо ... Якщо так, зв'яжіться з нами сьогодні за кредитом в E_mail, наданому ... {...stlendingtreeloan...pany.ltd@gmail....} Ми пропонуємо найбільший кредит у 100 мільйонів доларів, і ми пропонуємо кредити в фунтах, доларах і в євро до 5,000,000.00. Ми пропонуємо 2% ставку кредиту на термін 1-30 років. Ми надаємо вам два місяці пільгового періоду, перш ніж розпочнеться щомісячний платіж. .... будь ласка, поверніться до нас через E_mail вище.
З повагою
Довірчий кредит
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення