промисловість фото

Порошенко підписав закон, який допоможе державним підприємствам уникнути банкрутства

16 липня 2016, 17:28

Президент України вчора поставив підпис під законопроектом №3555 "Про фінансову реструктуризацію"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Порошенко підписав закон, який допоможе державним підприємствам уникнути банкрутства

    Додати коментар

Президент України вчора поставив підпис під законопроектом №3555 "Про фінансову реструктуризацію". Повідомляє сайт Верховної Ради, передає Vlasno.info.

Петро Порошенко зробив це на наступний день, як Верховна Рада встановила 14 липня механізм фінансової реструктуризації боргів для підприємств. Закон у другому читанні підтримало 229 нардепів.

Законопроект визначає умови участі боржника та кредиторів в фінансових процедурах перерозподілу боргів. Ним визначаються певні норми співробітництва між обома сторонами, а також обов'язки боржника та умови отримання ним фінансування під час процедури реструктуризації. Все це на думку експертів сприятиме виходу чималої кількості українських підприємств з боргів.

Фото uapress.info

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення