водіння у нетверезому стані фото

За водіння у нетверезому стані водії платитимуть від 10 тисяч гривень

25 липня 2016, 14:41

Порошенко збільшив штрафи за водіння у нетверезому стані

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

За водіння у нетверезому стані водії платитимуть від 10 тисяч гривень

  адміністратор   Додати коментар

Президент України Петро Порошенко підписав закон, який передбачає посилення адміністративної відповідальності за керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння. Про це повідомяє Vlasno.info із посиланням на прес-службу Президента.

«Кожна п'ята дорожньо-транспортна пригода у нас скоюється нетверезими водіями», – підкреслив Порошенко.

Згідно із законопроектом, якщо водій вперше притягається до відповідальності за нетверезе водіння, він сплатить штраф 10 тисяч 200 гривень (тобто 600 неоподаткованих мінімумів доходів громадян) і буде позбавлений права керування на 1 рік.
Вчинення повторного правопорушення протягом року тягне за собою накладення штрафу у розмірі 20 тисяч 400 грн (1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на три роки.

У випадку, якщо водій вдруге за рік вчинить дане правопорушення, з нього стягується штраф у розмірі 40 тисяч 800 грн (2400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на десять років.

Фото: obozrevatel.com


  адміністратор   25 лип. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення